- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Az előírások megszegése miatt éghet le egyes alaplapokon a Socket AM5 foglalat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Gaming notebook topik
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyomman
aktív tag
válasz
Sickboy25 #966 üzenetére
Mi mindent próbáltál ki? Nekem is volt hasonló, hogy reklámablakokat dobott ki a szemét. A system32 könyvtárban kéne kerestetni AVG Anti-spyware-el v. AVG Free-vel, és nem árt egy Hijackthis-t letölteni!
Plusz ha találsz manuálisan system32 v. system könyvtárban zagyva nevű fájlokat (pl.: cbxyyyx.dll), akkor azt jó ha törlöd (hacsak nem ír ki mellé a szövegbuborék, mikor rámész vmi ismerős alkalmazásnevet)... -
zvaragabor
senior tag
válasz
Sickboy25 #962 üzenetére
Internet Explorerben lehet asszem blokkolni az előugrókat. Eszközök > Internet beállítások > Adatvédelem fül > Előugró ablakok tiltása.
Esetleg állj át Firefoxra. Fényévekkel biztonságosabb, jobb a popub blokkolója, sőt, még külön föl is lehet telepíteni hozzá egyet, ami még job. AdBlock Plus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- LG 83C3 - 83" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2247
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest