Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyomman
aktív tag
válasz
Mr-Pamacs
üzenetére
Nos, megnéztem a logodat, tényleg semmi mást nem talál veszélyesnek a hijackthis.de. Ebként, ugye kikapcsoltad rendszervisszaállítást meg stb.?
Én még törölném a következőket a te helyedben(de ez nem 100%, hátha jön erre vki okosabb):
O23 - Service: DiRT Drivers Auto Removal (pr2ah4nc) (pr2ah4nc) - CODEMASTERS - C:\WINDOWS\system32\pr2ah4nc.exe
A winmxw32.dll egy trójainak a fájla. Keressél egyet bott idejűbe is Avast-al (ha eddig nem tetted volna meg), hátha az segít. Ebknt meg nem tok msemmi egybet ajánlani, mint hogy más adatbázis is lássa a gépedet (spybot, stb)...
NO, ez kétszer ment el...
[Szerkesztve] -
Gyomman
aktív tag
válasz
Mr-Pamacs
üzenetére
NOs, megnéztem a logodat, tényleg semmi mást nem talál veszélyesnek a hijackthis.de. Ebként, ugye kikapcsoltad rendszervisszaállítást meg stb.?
Én még törölném a következőket a te helyedben(de ez nem 100%):
O23 - Service: DiRT Drivers Auto Removal (pr2ah4nc) (pr2ah4nc) - CODEMASTERS - C:\WINDOWS\system32\pr2ah4nc.exe
A winmxw32.dll egy trójainak a fájla. Keressél egyet bott idejűbe is Avast-al (ha eddig nem tetted volna meg), hátha az segít. Ebknt meg nem tok msemmi egybet ajánlani, mint hogy más adatbázis is lássa a gépedet (spybot, stb)...
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iking - Apple iPhone 14 Pro Graphite ProMotion 120 Hz, 48 MP kamera, Dynamic Island 128 GB
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest