Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- ASUS notebook topic
- Drasztikusan lassíthatja a játékokat egyes VGA-kon a Windows 11 új frissítése
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Új hozzászólás Aktív témák
-
attyspocak
aktív tag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Nekem ugyan ez a gondom akadt. Adott a XP SP2 alatt az IE7. A google keresője bizonyos találatok esetén a találat megnyitása helyett egy reklám ablakot ad be. az Opera nem tesz ilyet. Fent van a ZA Security Suite és az AVG vírus. Valamint feltettem még egy rakat spy keresőt, de hiába.
Ime a kéretlen reklám egyik képe: [link]
Az átirányított ablak külalakra mindíg ilyen, de a domain név változó.
Jelenleg a Spyware terminátor és a Spy Sweeper valamint az Ad-aware és a Spyboot is fent van. De kipróbáltam az ashampoo-t is. Csökkentett módban is futtattam keresőt, de nem oldotta meg a gondomat.
A rendszer április végén lett újra telepítve. Nem tudom sajnos, hogy melyik napon jelentkezett előszőr ez a gond és azt sem, hogy miket telepítettem azt megelőzően.
Új hozzászólás Aktív témák
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Gitárerősítő Boss Katana 50
- KARÁCSONYI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- KARÁCSONYI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest