Hirdetés
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Egyelőre kézivezérléssel működteti az Intelt az új vezetője
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
zvaragabor
senior tag
válasz
Mr-Pamacs #1010 üzenetére
''Ez lenne az:''
Már mint ezt kéne lefodítani?
Töltsd le ezt a programot az alábbi linkre kattintva (VirtumundoBeGone.exe)
Indítsd el a programot, és kövesd az utasításokat. Légy biztos abban hogy készítettél biztonsági mentéseket. Ha megvan a vírus, késztetni fog, hogy azonnal indítsd újra a gépet.(ezt nem értem hogy érti pontosan) -
Gyomman
aktív tag
válasz
Mr-Pamacs #1003 üzenetére
Huh, ezt jól bekaptad!
Figy! A Hijackthis-ból melyiket töltötted le? A legutóbbit kéne megtalálni (Trend Micro-s), mert az bizti többet talál. Ha az van meg, akkor meg nemtok mást ajánlani, minthogy várj okosabb embereket, vagy nézz meg más vírusírtót, vgay esetleg külön Trojan-irtót...
Most látom logfile-on, hogy ez a legutóbbi. Akkor mondom, más irtó v. várj még hozzászólásokra...
[Szerkesztve] -
Gyomman
aktív tag
válasz
Mr-Pamacs #1000 üzenetére
Nos, megnéztem a logodat, tényleg semmi mást nem talál veszélyesnek a hijackthis.de. Ebként, ugye kikapcsoltad rendszervisszaállítást meg stb.?
Én még törölném a következőket a te helyedben(de ez nem 100%, hátha jön erre vki okosabb):
O23 - Service: DiRT Drivers Auto Removal (pr2ah4nc) (pr2ah4nc) - CODEMASTERS - C:\WINDOWS\system32\pr2ah4nc.exe
A winmxw32.dll egy trójainak a fájla. Keressél egyet bott idejűbe is Avast-al (ha eddig nem tetted volna meg), hátha az segít. Ebknt meg nem tok msemmi egybet ajánlani, mint hogy más adatbázis is lássa a gépedet (spybot, stb)...
NO, ez kétszer ment el...
[Szerkesztve] -
Gyomman
aktív tag
válasz
Mr-Pamacs #1000 üzenetére
NOs, megnéztem a logodat, tényleg semmi mást nem talál veszélyesnek a hijackthis.de. Ebként, ugye kikapcsoltad rendszervisszaállítást meg stb.?
Én még törölném a következőket a te helyedben(de ez nem 100%):
O23 - Service: DiRT Drivers Auto Removal (pr2ah4nc) (pr2ah4nc) - CODEMASTERS - C:\WINDOWS\system32\pr2ah4nc.exe
A winmxw32.dll egy trójainak a fájla. Keressél egyet bott idejűbe is Avast-al (ha eddig nem tetted volna meg), hátha az segít. Ebknt meg nem tok msemmi egybet ajánlani, mint hogy más adatbázis is lássa a gépedet (spybot, stb)... -
Gyomman
aktív tag
válasz
Mr-Pamacs #994 üzenetére
Ezek csak sütikövető alkalmazások, semmi közük a felnyíló ablakokhoz. Nem mindegyik káros, és sajnos mindig újra és újra ''keletkeznek'' (most nem jut eszembe jobb szó) ilyenek. Én is hetente vagy 40-et leszedek AVG Anti-spyware-el. Próbáld ki, amit linkeltem, az biztos segít!
Ui.: azért nem írtam az AVG-t az előzőbe, mert nem ingyenes és nem tudtam, hogy van Anti-spyware-ed is (ebként egyik legjobb sztem, csak azért írom)...
ZVARAGABOR: fasterfox? kiegészítőknél hol találom őt?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- L bajonett, Panasonic, Sigma, Leica
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone topik
- További aktív témák...
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB / fekete / 24 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad Z13 G1 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest