Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Visszaállítást kikapcsoltam - eleve, csökkentett módban irottam, frissítettem mindent. Elküldtem a HijackThis riportot a mailodra. Az első még a spywares-s (amit linkeltél) előtt, a 2. már az utáni állapot.
Az üzenetküldőt kikapcsoltam, azóta még nem jött ablak.
Lefuttattam a spyware-scant, talált is még 6 cuccost, de újraindítva már nem talált (persze, leirtotta előtte).
Most rendben tűnik, azt leszámítva, hogy akad még párszor, hogy nem találja az adott oldalt, csak 3-4-edik frissítésre.
Tűzfal most épp nincsen, tegnap felraktam a Comodo-t, de úgy beállt tőle minden, hogy pihentetem picikét.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszi az eddigieket is
Új hozzászólás Aktív témák
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Samsung Galaxy S24 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Jackson elektromos gitár
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I W10 I Cam I Gari!
- TP-Link Archer C1200 Wireless Dual Band Gigabit Router v2.0
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)