Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
Üdv!
Mit lehet tenni, ha a Spyware Terminatornál hiányoznak az ékezetes betűk?
-
tomcsi23
veterán
válasz
BlacKSouL #702 üzenetére
Visszaállítást kikapcsoltam - eleve, csökkentett módban irottam, frissítettem mindent. Elküldtem a HijackThis riportot a mailodra. Az első még a spywares-s (amit linkeltél) előtt, a 2. már az utáni állapot.
Az üzenetküldőt kikapcsoltam, azóta még nem jött ablak.
Lefuttattam a spyware-scant, talált is még 6 cuccost, de újraindítva már nem talált (persze, leirtotta előtte).
Most rendben tűnik, azt leszámítva, hogy akad még párszor, hogy nem találja az adott oldalt, csak 3-4-edik frissítésre.
Tűzfal most épp nincsen, tegnap felraktam a Comodo-t, de úgy beállt tőle minden, hogy pihentetem picikét.
Köszi az eddigieket is -
tomcsi23
veterán
Sziasztok!
Ezekkel a remek kis ablakokkal mit lehet kezdeni? [link] [link]
Lement már avast, ad-aware, spybot, meg ami itt a 690-691-ben olvasható is, de csak nyüzsögnek.
Valamint, észrevettem azt is, hogy a net úgy működik, mintha korlátozva lenne. Pl a tocsikba néhány képet nem hoz be, pár oldal csak részben nyílik meg, ftp-vel alig akar felmenni bármi is (lefele jön rendesen). Másik géppel rendben van, tehát nem a szolgáltató problémázik (ezúttal).
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch
- Béta iOS-t használók topikja
- Robotporszívók
- Elektromos cigaretta 🔞
- REpont és hulladékgazdálkodás
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Amazon Kindle
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3364
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3353
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO LOQ 15IRH8 15 Gamer notebook - i5 12450H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050 6GB WIN11
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest