Hirdetés
- Tápokról alaposan - mélyvíz
- Nagyon gyorsan búcsút mondhatunk az olcsó notebookoknak
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS notebook topic
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Apple MacBook
- Úgy tér vissza, hogy igazából el se ment a világ legdrágább csúcs-VGA-ja
- VR topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomcsi23
veterán
Üdv!
Mit lehet tenni, ha a Spyware Terminatornál hiányoznak az ékezetes betűk?

-
tomcsi23
veterán
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Visszaállítást kikapcsoltam - eleve, csökkentett módban irottam, frissítettem mindent. Elküldtem a HijackThis riportot a mailodra. Az első még a spywares-s (amit linkeltél) előtt, a 2. már az utáni állapot.
Az üzenetküldőt kikapcsoltam, azóta még nem jött ablak.
Lefuttattam a spyware-scant, talált is még 6 cuccost, de újraindítva már nem talált (persze, leirtotta előtte).
Most rendben tűnik, azt leszámítva, hogy akad még párszor, hogy nem találja az adott oldalt, csak 3-4-edik frissítésre.
Tűzfal most épp nincsen, tegnap felraktam a Comodo-t, de úgy beállt tőle minden, hogy pihentetem picikét.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Köszi az eddigieket is
-
tomcsi23
veterán
Sziasztok!
Ezekkel a remek kis ablakokkal mit lehet kezdeni? [link] [link]
Lement már avast, ad-aware, spybot, meg ami itt a 690-691-ben olvasható is, de csak nyüzsögnek.
Valamint, észrevettem azt is, hogy a net úgy működik, mintha korlátozva lenne. Pl a tocsikba néhány képet nem hoz be, pár oldal csak részben nyílik meg, ftp-vel alig akar felmenni bármi is (lefele jön rendesen). Másik géppel rendben van, tehát nem a szolgáltató problémázik (ezúttal
).
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- Sony WH-1000XM5 zajszűrős fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)