Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
nemtom mennyien ismeritek, de csak ajánlani tudom.
pici, memóriát nem foglal, folyamatosan frissítik és semmit sem enged be vagy ki, ami az adatbázisában szerepel, és semmivel sem akad össze.
[link]
ráadásul otthonra freeware! csak manuálisan kell frissíteni, de ha automatikusan szeretnéd, akkor pár dolcsival kell támogatni.
én ehhez egy licenszelt nod32-t használok meg egy linksys routert, azokkal a spyware cuccokkal amiket meg felsoroltok gyakorlatilag teljesen feleslegesek, nem is foglalkozom velük, minden átrágtam magam már, mire ezt a kis de annál hasznosabb programocskát megtaláltam
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4031
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest