Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cserfa
csendes tag
Én Kasperskyt Anti-Virust használok olykor Spy Sweeperrel.
A Spy Sweeperrel rootkiteket is képes eltávolítani (legalábbis a specifikáció szerint, nekem nem talált).
A Spy Sweeper jokkal jobb, mint ad Ad-Aware, utóbbi egyszerűen nem vesz észre ezt-azt. Ad-Aware-ről tértem át Spy Sweeperre. Mégpedig azért, mert volt egy trójai, mely minduntalan visszarakta magát a System volume ...-ból, meg innen-onnan. A Kaspesky látta ugyan, jelezte is, de nem tudta kiirtani.
Az Ad-Aware semmit nem talál Spy Sweeper és a Kaspesky után, a Kaspersky önmagában is igen jó, mióta a Spy Sweeperrel kipucoltam a trójait, amivel a Kapreskí nem bírt, többet a Spy Sweeper sem talált semmit. Mellettük az Ad-Aware tök felesleges, mondom, soha semmit nem talált.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME Z790M i9 14900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 TI 12GB Zalman Z1 Plus EVGA 850W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest