Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- RAM topik
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
remington2
senior tag
Úgy tűnik, nincs szerencsém az antivírus-antispy programokkal. A gépen fenn van a spyware terminator egy korábbi (még nem a crawleres cucc) változata, gondoltam frissítem. Le is szedtem a legújabbat, amelyet telepítettem, majd - a crawler toolbar miatt - uninstalláltam is. Ezt nem kellett volna, mert a bosszú utolért: uninstall közben megfagyott a gépem, közvetlenül azután hogy a comodo egyik ini fájlában akart a telepítő
turkálni (gondolom, egyfajta visszajelzésért akart netre menni). A végén már inkább engedélyeztem, csak tűnjön el, de ez sem volt elég: kérte, indítsam újra, megtettem. Utána asztali ikonok fele "fehér" (nincs mögötte program). Total commander indít - nincs ilyen progi. Opera indít - nincs ilyen progi. Sajátgépben látom, a program files mappám nincs is. Ekkor állt meg bennem az ütő. Rendszer-visszaállítás egy nappal korábbra, éljen, működött. Opera panaszkodott a "hibernációs álomra", újratelepítés - javítás - semmi sem veszett el. NOD is megfeküdt, de lehet újraindítás után nem lesz vele baj, bár ha igen, legfeljebb újrarakom, ez a legkevesebb.
Nem tudom, mivel akadt. NOD32 van a gépen, + egy másik írtó amelynek nincs aktív módja. Ráadásul a korábbi spyware terminatorral sem volt semmi baja semminek, úgyhogy talány, mi történt. Tegnap este szívtam egy másik aranyos cuccal, a Quick Heal-lel, amire a másik topikban azt írták, talán a nod miatt problémázott.
Úgy tűnik, fejlődnek ezek a progik. Ideje áttérni a virtuális gépes tesztelésre, mert az nem járja, hogy egy új verzió miatt a szakadék szélén táncol a rendszerem. Jah, és nincs spy vagy vírus a gépen, éppen tegnap néztem (nem is egy cuccal).
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Konteó topic
- Futás, futópályák
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
- RAM topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest