- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
portoky
csendes tag
Hello! Érdekes dolgok történtek a napokba..magam sem tudom hogyan de egyszer csak megjelenik egy ablak: XP Antivirus 2008 2164 vírus fertőzött fájl! fogalmam sincs hogy került az XP antivirus a gépemre mert az életbe nem használtam.. Na mindegy, újra indítás, Boot idejű vírus írtás Avastal talált is 3 trójait meg egy Malwert, letöröltem, újraindít kékhalál újraindul ezt vagy 4szer megcsinálta a windows, telepítő be, rendszer helyre állítás után XP indul, megint ott van az Antivirus... Mondom dvd-ről felteszem a Spybotot, hát nem engedte használni a meghajtókat! Letöltöm netről így már felrakta, lefutattom és mit ad isten..maga az antivirus mappája volt tele trójaival meg kém programokkal, ami lehetett egyből töröltem, utána kivettem az automatikus indításból és töröltem a többi mappáját is, azóta megy a gép rendesen. Ez csak azért érdekes mert már jártam így az Ashampoo antivírussal, nem is olyan régen.. Gondolat ezt megosztom hátha már más is volt így
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Le Mans Ultimate
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Ripjaws V 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest