Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
portoky
csendes tag
Hello! Érdekes dolgok történtek a napokba..magam sem tudom hogyan de egyszer csak megjelenik egy ablak: XP Antivirus 2008 2164 vírus fertőzött fájl! fogalmam sincs hogy került az XP antivirus a gépemre mert az életbe nem használtam.. Na mindegy, újra indítás, Boot idejű vírus írtás Avastal talált is 3 trójait meg egy Malwert, letöröltem, újraindít kékhalál újraindul ezt vagy 4szer megcsinálta a windows, telepítő be, rendszer helyre állítás után XP indul, megint ott van az Antivirus... Mondom dvd-ről felteszem a Spybotot, hát nem engedte használni a meghajtókat! Letöltöm netről így már felrakta, lefutattom és mit ad isten..maga az antivirus mappája volt tele trójaival meg kém programokkal, ami lehetett egyből töröltem, utána kivettem az automatikus indításból és töröltem a többi mappáját is, azóta megy a gép rendesen. Ez csak azért érdekes mert már jártam így az Ashampoo antivírussal, nem is olyan régen.. Gondolat ezt megosztom hátha már más is volt így

Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megtetszett a Xiaominak a TriFold kicsomagolása, hajlik a jövőre
- Házimozi belépő szinten
- Robotporszívók
- Suzuki topik
- World of Tanks - MMO
- Zsebre vágta a Samsung a hajlítható piacot
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Dell Precision 7560 - Intel Core i9-11950H RTX A4000 32GB 1TB SSD FHD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- HP Zbook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest