Hirdetés
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Steam Deck
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- 3D nyomtatás
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
X Factor
üzenetére
Ezek a sz@rok azért vannak, hogy rávegyenek vásárolj meg valami hasonló vackot és csak utána tűnnek el. igazából ártalmatlanok, ha azt nem vesszük ártalomnak, hogy idegesítőek és elég sokszor lassítják a gépet, tehát jó lenne megszabadulni tőlük. Nekema legális McAfee Internet Security-m sem tudott mit kezdeni egy ilyennel, reinstall lett a vége. és a legröhejesebb: az Everest legújabb 4.50-es verzióját töltöttem le, igaz nem aLavalys webhelyéről, de legális letöltőhelyről. Amint elindítottam, megajándékozott egy kis spyware-val. Lecserélte a hátteret és egy kis ikon jelent meg az óra mellett úgy cirka öt percenként, hogy morbid módon figyelmeztessen, behatoltaka gépemre. Hihetetlen, hogy az Everest önkicsomagoló fájljába volt rejtve. Valaki veszi magának a fáradtságot erre az eszelős ötletre..hihetetlen. Szóval én nem tudtam eltüntetni, maradt a reinstall.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- World of Tanks - MMO
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Lenovo E490 Notebook i7/16/500
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS PRIME H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Chieftech BD-25B 600W
- Keresek Zebra TC20 TC21 vagy valamilyen hasonló kaliberű 1D és 2D vonalkódok olvasására alkalmas pda
- Gamer/streamer mikrofon, állvány és USB HUB kitűnő árakon!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest