Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• ZolDog

tag

válasz dchard #19 üzenetére

Hi!

Nekem is kb két hónapja csinálja kvázi ugyanezt: driver irql not less or equal...

Szóval nekem előtte ment frankón egy jó hosszú ideig a winXPpro, SP2-vel, aztán rájött a fent említett ötperc.

Egy dolgot figyeltem meg. Nevezetesen azt, hogy szinte semmilyen terhelés mellett nem volt kékhalálom (gém/rendering). Csakis akkor jött elő ez a dolog, amikor valamilyen böngészős kattintást csináltam (firefox-ot, és maxthon-t - ezt a neptun miatt- használok). Katt egy gombra, frissítek egy honlapot, és páff! Vége...

Aztán fogtam, levettem az omegadrivert, és feltettem egy gyári ATI-st, mert emlékeztem, hogy a telepítéskor nyafogott: nem ment át a windows logo teszten...Tehát akkor kb két napig nem észleltem a hibát, de utána megint előjött. Majd gyalu az egész c:-re. Feltoltam egy zsírúj rendszert, de ezzel is csak fél napig bírta...most már a f@szom is kivan. Nem vagyok hypochonder, de lassan attól félek, hogy elszállt valamelyik memóriám. 2 db 512M-s ddr400-as PQI márkájú, ergo nem a legpengébb. Ja, és ami vicces, hogy pont lejárt a gari! Úgyhogy kínomban már csak
    :C -olok magamnak...

Ismertek valami átfogó HW ellenőrző progit?

Üdv, ZolDog

Aktív témák