- 3DMark 11 eredmények
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vezetékes FEJhallgatók
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
Aktív témák
-
Rez_Grof
őstag
Hi!
Probáld ki, hogy a kártya tuladonságoknál az anizotrop szűrést és az élsimitást 2x-re állítod.
Nekem amig automatán volt a procinak 100% terhelést adott kernel módban, fagyott a 3dmark03, ill. bármi ami Dx9-et használt akadozott, meg kidobált desktopra.
XP és 2000 alatt is csinálta
a kártya: Asus 9280S
[Szerkesztve] -
Forest_roby
őstag
Dual chanel-ben vannak a gépedben a ramok?
Lehet, hogy az alaplapod nem támogatja azokat a ram-okat,ami van a gépedben és ez eredményezheti azt, hogy nagyobb megterhelésnél lefagy a gép.
Persze nem biztos, de ha van rá lehetőséged próbáld ki a gépedet 2 márkásabb ram-mal.
Lehet, hogy nem segítettem, de hátha.
Ja, nekem se jött be az északi-hidas ötlet.
Most is ugyanugy lefagy a doom3.
üdv:
Forest
[Szerkesztve] -
Il Padrone
senior tag
3dmark, legnagyobb felbontas, mindent maxra, es probald meg reprodukalni.
Vagy loopban futtass jatekokat pl UT2004.
Ha normalis a ceg, akkor elhiszi neked, kerdezd meg telefonon oket, hogy mi kell nekik, hogy elhigyjek. Ha mar volt elotte gondjuk az ilyen alaplapokkal, el fogjak neked hinni.
Nekem 3 napig teszteltek, de nekem egy ido utan stabilan fagyott 3dmarkban, de csak 1600x1200-ban jott elo, ott 5 perc alatt.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.13
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő