Hirdetés
Aktív témák
-
kisgyerek85
senior tag
Semmi fölös nincs a gépemen, nem is szeretem meg amúgy is 1hónapos az Oprendszer.
Akkor leszedtem a legújjabb NVidia drivert a videókártyához. Mp3 lejátszó, videó lejátszó, vírusírtó, spyware írtó, levelező, cd/dvd író és registry takaíró van a gépen szóval semmi fölös cucc. Az alaplap már elég régi (kb. 2,5 éve vettem) és akkor sem volt nagyszám alaplap egy Mercury-ról van szó. Az elöbb is volt egy kékhalál. Ekkor a kmixer.sys-re hivatkozott ami gondolom az integrált hangkártyára vonatkozik. Szerintem alaplap miatt van a kékhalálom, de még a videókártyát kellene letesztelnem, de mivel? Másik vid kártya nicsen szóval ez kilőve. Esetleg alaplap frissítéssel meg lehet oldani? De azt még soha nem csináltam, hogyan is kell azt
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- több db DDR4 laptop ramok 2x4Gb (3e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte MJ11-EC1 AMD EPYC 3151 4c8t, 4xDDR4, 8xSATA, NvME, Mini-ITX, 2xGbE LAN, szervermenedzsment
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro LTE 45mm, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold5 / 512 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest