Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
sepsi0
őstag
válasz
Kisfirga23 #3537 üzenetére
Szia!
A winek eredetiek, aktiváltak?
Nekem is volt a konfigjainkal (2db ugyan az a gép) kékhalál. Vettem 2db ssd-t és azokra raktam fel a win7-et.
Ezután jöttek a bajok. Ssd-re gyanakodtam. Hdd-n eredeti winek voltak, csak valamiért nem tudtam klónozni őket.
Mindent kipróbáltam, semmi....
Aztán egy kedves forumtársam aktiválta nekem a Windowsokat és láss csodát azóta (3 héte) nincs semmi baj.
A fura, hogy ugyan azt a telepítőt és aktivátort használtam eddig is (kb 2 éve) és sohasem volt ilyen hiba.
Mióta ssd van azóta volt ez, de az eredeti win megoldotta.....
Hallottam valami olyasmit, hogy az ssdben (némelyikben) van valami vírusvédelem, ugye az aktivátor meg vírusféle, legalábbis úgy viselkedik..... -
Out
addikt
válasz
Kisfirga23 #3537 üzenetére
Üdv!
Sok segítséget nem fogok tudni adni ezzel kapcsolatban, mert NVidia kártyákban és meghajtóprogramjaikban semennyire sem vagyok otthon. A kártyához kaptál CD-t? Az azon lévő driverrel próbáltad? Általában ha mással nem is, de a hozzáadott driverrel szoktak működni a kártyák. Ha már próbáltad és nem megy, akkor szerintem keresd fel a videókártyád topikját, hátha ott fognak tudni segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Jövedelem
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- MSI Sword 16 - Core i7 / RTX 4050 / per key RGB / magyar garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest