Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
pBandi
tag
válasz
GeorgeV #4538 üzenetére
Köszi a támpontokat, kicsit részlezetnéd kérlek, hogy mit értesz a hálózati elérések átállítása alatt? 1db kábellel van rákötve a routerra semmit nem piszkáltam bele windowson belül. Eddig :-) Megadtam, hogy otthoni hálózat és slussz.
Driver elvileg a legfrissebb, sajnos az alaplap már kb 5 éves így nemnagyon van supportja. Viszont a Realtek oldaláról leszedtem a legújabb hozzá való drivert. Az való igaz, hogy jópár verzióval frisebb, mit ami a alaplapgyártótól letölthető.
-
Out
addikt
válasz
GeorgeV #4115 üzenetére
És nincs is semmihez Windows 10 meghajtóprogram? Amihez van, azt jó lenne felrakni a gyártó oldaláról. Ha nincs semmihez, akkor nem tudsz mit tenni valóban, csak visszatérni a Windows 8.1-re.
fules
: Jó az irány, videókártya meghajtóprogram csere fogja orvosolni a problémát, de neked kell rájönnöd, hogy melyik lesz a jó
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Tab M10 HD 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3307, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest