Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• KillerKollar

őstag

Üdv,kellene egy kis segítség.Nemrég villámkár miatt tönkrement a gépem(Táp,alaplap,proci,vga-k),szerencsére a biztosító kifizeti,ki lettek cserélve a dolgok,de nem teljesen ugyan azok a dolgok kerültek bele.A Táp Corsair HX 850 volt és Corsair RM 850 lett,az alaplap Asrock Z77 Extreme 4 volt és Asrock Z97 Extreme 3 lett,a Proci i7 3770K volt és i7 4770K lett,a VGA-k Sapphire R9 290X referencia kártyák voltak és ASUS Radeon R9 290X DirectCU II-esek lettek.Grafikus terhelés alatt kaptam kékhalált többször is(játékok,teszt programok 3D Mark Valley,stb...),úgyhogy újratelepítettem az egész gépet a nulláról,felraktam az alaplapi drivereket a legújabb windows frissítéseket,a 14.4-es WHQL Catalystot és ismét előjött a hiba.BlueScreenView-el ezt a képet lőttem,úgy látom hogy VGA-val van a gond,azért is ide írtam.Szerintetek?Állítólag mind a két kártya le lett tesztelve mielőtt berakták a gépbe,de akkor lehet hogy mégis az egyik a hibás?Esetleg a BIOS beállításoknál van valami gond?Nem állítottam még semmi.Vagy a táp nem elég a 2 kártyának?Az előző táp elég volt és az is 850-es volt,akkor nem volt gond.

Új hozzászólás Aktív témák