Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KillerKollar
őstag
Üdv,kellene egy kis segítség.Nemrég villámkár miatt tönkrement a gépem(Táp,alaplap,proci,vga-k),szerencsére a biztosító kifizeti,ki lettek cserélve a dolgok,de nem teljesen ugyan azok a dolgok kerültek bele.A Táp Corsair HX 850 volt és Corsair RM 850 lett,az alaplap Asrock Z77 Extreme 4 volt és Asrock Z97 Extreme 3 lett,a Proci i7 3770K volt és i7 4770K lett,a VGA-k Sapphire R9 290X referencia kártyák voltak és ASUS Radeon R9 290X DirectCU II-esek lettek.Grafikus terhelés alatt kaptam kékhalált többször is(játékok,teszt programok 3D Mark Valley,stb...),úgyhogy újratelepítettem az egész gépet a nulláról,felraktam az alaplapi drivereket a legújabb windows frissítéseket,a 14.4-es WHQL Catalystot és ismét előjött a hiba.BlueScreenView-el ezt a képet lőttem,úgy látom hogy VGA-val van a gond,azért is ide írtam.Szerintetek?Állítólag mind a két kártya le lett tesztelve mielőtt berakták a gépbe,de akkor lehet hogy mégis az egyik a hibás?Esetleg a BIOS beállításoknál van valami gond?Nem állítottam még semmi.Vagy a táp nem elég a 2 kártyának?Az előző táp elég volt és az is 850-es volt,akkor nem volt gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest