- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
- Kiválthatja az AI az egeret és a billentyűzetet?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Második verzió: DeepCool LE360 V2 processzorhűtő
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
Új hozzászólás Aktív témák
-
Destriant
csendes tag
Üdv!
Ma érkezett meg az új gépem utolsó alkatrésze is, úgyhogy összeraktam, de sajnos nem indult el a windows, kaptam egy kék képernyőt, ami után azonnal újra is indul.
A konfig:
Z87-G45 alaplap,
4670k processzor,
2x4GB GeIL Black Dragon 1866MHz DDR3 memória
HD6970 videókártya (használt)
WD Caviar Blue SATA2 HDD (használt, enyém volt)
Corsair VX550W táp (használt, enyém volt)Először a processzortól nézett 2. és 4. foglalatokba raktam a memóriákat, ekkor elindult, kiírta, hogy új memória, konfiguráljam, beléptetett a setupba, ahol nem találtam semmilyen különösebb konfigurációs beállítást memóriára nézve, és felismerte, hogy 8gb geil memória van a 2-4 slotokban, ezért kiléptem, bootoltam a merevlemezről, elindult a windows töltés, ami után gyors kék képernyő, és indult újra a gép.
A memóriákat kipróbáltam az 1. és 2. slotokban, valamint egyesével is az 1. slotban, minden alkalommal ugyanez lett az eredmény. Ha ezekkel az adatokkal tudnátok valami hasznos tanácsot adni, annak nagyon örülnék.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy Watch Ultra Titanium Gray Használt, karcmentes, garanciával 2027. január 29-ig
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest