Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Milyen videókártyát?
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Akciókamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
KovácsGéza
tag
Szia!
Igen, ez a helyzet. Nézd meg feljebb a belinkelt fotókat, hogy milyen üzivel jön a kék halál.
Na most szerintem lehet grafikus kártya gond is. Feltettem egy másik drivert hozzá.
Illetve itt a melóhelyemen azt mondják az informati kussok, hogy a hibás RAM modul miatt talán rossz leírások keletkeztek az XP leírójában, ezért nem árt egy újratelepítés. Amit egyébként Én osztok, mert ilyen tényleg lehet.
Melegedés miatt azért nem hiszem, hogy lehetne ez, mert, mint már feljebb is írtam 50-55 C fok nem sok egy Athlon XP 2700+ Thorghoubredennek. Az előzőm, ami egy 2400+ volt, olyan is előfordult hogy 75 C fokon ment, és annál sem volt ilyen gond.
Szóval nem értem.
Nincs ötleted?
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Robotporszívók
- Háztartási gépek
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Milyen videókártyát?
- Éjszakai műszak
- Apple MacBook
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest