- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen videókártyát?
- ZIDOO médialejátszók
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
Ezt valahogy nem tudom feldolgozni.... akinek ilyen autója van az miért vállalna el "cigány" melót?!
-
GrandeP
addikt
válasz
ekrisztian #39098 üzenetére
Megadnád a kegyelem döfést a haldoklónak?
Ha ez vigasztal akkor én se kaptam...
-
vikcsi
senior tag
ismét péntek...
-
george11
addikt
-
Norb3rto
őstag
Kettedik.
-
aXXon
őstag
Egyedik.
-
distvan1
tag
válasz
God Vazzeg #39090 üzenetére
200gb-os samsung sata2 ?
Sajna szektor hibás -
george11
addikt
válasz
God Vazzeg #39090 üzenetére
Gyíknak van annyi, amennyit csak rendelsz.
(neménvótam
)
-
God Vazzeg
veterán
Sata vinya nincs senkinek se eladó?
-
george11
addikt
Ez kérdés, válasz, vagy kijelentés volt?
-
GrandeP
addikt
Kecskeméti képviseletünkbe irodai értékesítőket keresünk. Feltétel: jó kommunikációs készség. Amit nyújtunk: ingyenes képzés, kedvező autó vásárlás. Önéletrajzokat albertszilvia@freemail.hu címre várjuk.
kedvező autó vásárlás. ???
-
-
Ramius
őstag
-
GrandeP
addikt
áááá... nem való nektek kúúúúltúúúr kép.... Csak ezt szeretitek..
-
george11
addikt
Öööööö annyi még érdemes tudni a dologról, hogy aki nem jön el, az nem lesz ott.
-
george11
addikt
Jóemberek !!! (ha vannak itt ilyenek
)
Szombaton délelőtt 8-9 órától banzáj lesz a gokartpályánál.
Opel találkozó, E85(bioethanol) club találkozó-eszmecsere, és gokart pályára menős, kilinccsel előre kanyarodós, fejreállós, sokatbénázós móka lesz.
Ezen kívül lesznek egyéb miegymások(rendőrségi-tűzoltó bemutató, meg mittudomain).
Akinek van ideje, az jöjjön kifelé, mert csúnya mérges leszek.
Nem csak opeltalálkozóról van szót, tehát márkától függetlenül várnak mindenkit a szervezők.Némi plusz infó: [link]
-
alázógyík
addikt
Valakinek PCI-E kártyája van-e eladó?
-
GrandeP
addikt
De jó lehet már itt végig biciklizni ....nagyon tetszik!
-
george11
addikt
válasz
God Vazzeg #39050 üzenetére
Így jártál
-
GrandeP
addikt
Szükségem lenne egy jó ingyenes mail szolgáltatóra...
A következő tulajdonságokkal...
Minimum 1 gb tárhely, nincs reklám "ragasztás", nincs méretbeni fogadás és küldés szűrés, (Ne kelljen már egy 5 megás képet 8 darabba felvágni, ) ne vegyék spamnek, mert most divat lett spamnek titulálni a másik vetélytársat...
és asszem ennyi..gmail,yahoo és egyéb ilyenek ahol már 8 számjeggyel a név mögött is foglalt mind nem érdekel...
Mit tudnátok ajánlani...
Köszi előre is...
-
george11
addikt
válasz
God Vazzeg #39044 üzenetére
Majd akkó' segítek, ha meglesz az 50-es bicepszem
-
alázógyík
addikt
DDR2 ramokat vennék. P.ü.-ben zaklassatok ajánlatokkal.
-
george11
addikt
válasz
God Vazzeg #39037 üzenetére
Nemnincsen.
-
alázógyík
addikt
válasz
Nekem van, de drágán.
-
D@ni88
addikt
válasz
múltkor volt 3is
azóta már alázógyíknak odaígértem
és hétfőn viszem neki tényleg gyík, mikorra vihetem? és merre vagy pontosan? -
Norb3rto
őstag
Tag lettem jippijájéééé
-
God Vazzeg
veterán
Sata vinyói vannak-e valakinek eladó? 120-320gb magasságában..
-
ekrisztian
őstag
válasz
God Vazzeg #39034 üzenetére
NEm is adnám
;}
-
D@ni88
addikt
Na még április 9-én megjelent egy cikk, hogy [link]
Az átlagos sávszélesség 3 Mbps / 512 Kbps, a maximális pedig 12 Mbps / 1 Mbps, ez utóbbit az ügyfelek közel 90%-a érheti el. A tervek szerint a sebesség a közeljövőben 20Mbps / 3Mbps-re nő.
Erre bevezetnek 2 új csomagot. 15/2 és 20/3...
15/2 11.500 Ft
20/3 13.500 Ftde sztem az a szó hogy nő. az nem azt jelenti hogy bevezetnek 2 új csomagot, hanem hogy a meglévőket emelik (növelik). De nemhogy csökkentenék az árakat hanem berakják ilyen árkategóriába, amikor itt a UPC Fiber power, T optika, sőt adsl is most már szép sebességű adsl2+al... Most mondja már meg hogy ki az aki fizet ennyit ezért?
-
God Vazzeg
veterán
válasz
ekrisztian #39033 üzenetére
Nekem nem kell
-
ekrisztian
őstag
Valakinek kell-e egy Sony CDXGT23 mpr3 fejegység ótóba?
új bontatlan!
15k -
-
GrandeP
addikt
Bakker 1000 fölé nem tudom vinni, nézem a toplistát 10 000 körül vannak a kockák...
Asszem most nem lesz lcd tvm....
-
distvan1
tag
2.?
-
Norb3rto
őstag
1
-
aXXon
őstag
válasz
alázógyík #39019 üzenetére
Nekünk a 2,5-esek esznek 9-11 litert, klímától és a láb súlyától függően, bár láttam már 12-es átlagfogyit is, de nálunk a legöregebb Transit most lesz 2 éves. (újabb konstrukciójú motor)
A régi cégemnél nem volt ritka a 10-12 literes fogyi, azok az egyel előző szériából származtak, de azok is viszonylag nagyon fiatal autók voltak, viszont volt amelyik felhasználónak a privát autója is dízel volt, és jellemzően a havi statisztika elkészítése után nekik volt kiugróan magas a fogyasztásuk
-
bartucc
addikt
-
whisky75
tag
teljesen más téma, a sóginak kellene a légpuskám ( odaba..) fajta, majdem ilyennel vadásznak oroszlánra a szavannán, vajon mennyit merjek érte kérni?
-
whisky75
tag
jah, a blaupunkt london mp48 most már zenél egy autóban a gazdija fülébe, úgyhogy blokkolnám a hirdetésem, vagyis törölném.
-
vikcsi
senior tag
-
GrandeP
addikt
Köszi Godnak a gyors bizniszt...
-
george11
addikt
válasz
whisky75 #38988 üzenetére
Én meg tom heftőőni, ha van rá igény.
Opel C20NE mocinál 40 pezó volt az anyagköltség legutóbb ( minden tömítés, csavarok, szíj, cserélve lettek, meg még pár ez-az ), szóval akár faragni is lehet belőle.
Ha érdekel, akkor estére tudok adni egy árajánlatfélét, ha megmondod milyen motor lakozik benne. -
Chaser
legenda
Kell vkinek olcsón egy e5200 oem? Kimagasló tuningot nem tud, 3500-ig néztem tán 1.3 v 1.35V-on, M0, a tulaja 3G-n használta, 12.5k, doboza megvan.
-
D@ni88
addikt
-
GrandeP
addikt
Nem akartam megbántani, de auto deletes volt...
Szia! Ne haragudj, ha levelemmel zavarnálak, kérlek olvasd végig, mielőtt a kukába dobnád!:-)) Köszönöm! A legegyszerűbb, legpraktikusabb pénzkereseti lehetőség másolással - sok ezer forint befektetése nélkül, mindenféle macera, kibírhatatlan kollégák és főnökök nélkül.
Szerintem is legjobban a pénz másolással lehet keresni...
Kell ennél jobb?...nekem NEM! A kávét otthon is minden reggel lefőzöm...:-)). Küldj egy mailt, és eljuttatok egy tájékoztatót Neked. xxxx@xxx.com
Mi is szoktunk kávét főzni és akkor mivan?
Munkanélküli pedagógus és rendszergazda vagyok, nekem sem mindegy, mennyi pénz jön be a segély mellé.:-))
Menj el dolgozni, hiány van tanárból....
Amikor engem megkerestek ezzel az ajánlattal, én is kétkedve fogadtam. Viszont úgy gondoltam, hogy a 600.-Ft nem egy nagy összeg. Magam is meglepődtem, amikor 3 nap alatt "visszajött". Innentől kezdve már nincs veszteni valóm, nincs kockázatom benne. Csak tőlem függ, mennyit keresek!
Nem sok persze, de ha sok parasztot összeszedsz , mondjuk 10-et, akkor az már 6k az már szép összeg a semmiért...
Küldöm a tájékoztatót.
Spamre spammel felelek, remélem tudja h mi az, ha már rendszergizda...
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elemlámpa, zseblámpa
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- YouTube
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 5 7600 - Új, 2 év garancia - Eladó!
- ThinkPad L15 Gen1 27% 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4500U 16GB 256GB NVMe ujjlolvasó IR kam gar
- Macbook Air M2 13,6", 256GB, Éjfekete
- ÚJ ASUS B550 AMD RYZEN 7 5700X GAMER ERŐMŰ PC 32Gb RAM 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3070TI 8GB DDR6 2ÉV GAR!
- 2Drive Off-Road 8.5" Hoverboard
- Samsung Galaxy A55 128GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest