- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
Aktív témák
-
GrandeP
addikt
NA tán titeket is lesokkolt a kicsi ben...
Faragojof....
Ez nagyon gáz "zene" akkor már inkább ez [link]
-
faragojof
őstag
Mielőtt bealszik az egész brigád gyorsan egy kis frissítő!
KGB -
GrandeP
addikt
válasz
alázógyík #39689 üzenetére
Hát ha már itt tartunk kérném a Lady Gaga "Eh, Eh című számát, mindenkinek aki szereti...
hihiihhhha ,hihihihhahahhahha te olyan jó fej vagy Ben, mind a 15 kg-al amit vasággyal együtt nyomsz... hihihhahhah ,...nem nehéz a mikrofonod...
-
GrandeP
addikt
Vicc...
Móricka szülei éppen szeretkeznek az egyik éjszaka, mikor hirtelen látják, hogy a gyerek ott áll az ágyuk mellett.
- Mit csináltok, apu? - kérdezi.
- Tudod kisfiam, hogy holnap utazunk a Balatonra nyaralni, és édesanyád nem tud úszni. Most pumpálom fel, hogy el ne süllyedjen.
- Nahát! A Gyuszi bácsi is ezt csinálta vele tegnap, csakhogy ő előtte meg is nyálazta, hogy nem ereszt-e -
ekrisztian
őstag
Mit ér egy connect3d Radeon 9200se DDR 128Mb 64bit agp kari?
és egy XP 1900+ proci? -
Steve1979
aktív tag
second place driver....ooooohhhh yeaaahhhh
-
Chaser
legenda
első
-
distvan1
tag
szép jó reggelt mindenkinek!
A filmek által okozott problémám megoldódott,memóriák ki,és vissza...azóta hibátlanul megy. :-)Valaki tud valamit a micro sd jelszókról valamit?
A gép olvashatatlan-nak látja.Jóéjt!
-
kalapos
tag
válasz
God Vazzeg #39672 üzenetére
2.
-
God Vazzeg
veterán
1.
-
Chaser
legenda
Reggelig szólhatsz, kipróbálod, ha megfelel viszed, ha nem akkor visszaadod. Silicon image 3514 chipes ha jól emlékszem.
-
aXXon
őstag
PCI sata kártyája van e valakinek eladósorban? Hát socketA lap? Esetleg ddr1-266 1gb, de legalább 512es modulok?
Nforce1-es csiphez lehet 8x agp vga karit rakni??
-
Chaser
legenda
Meg van 200-as WD p-ata vinyó 100/100, kevés üzemórával 6.5k-ért, pinnacle távrecsegős tvtuner 3k-ért, belkin pci wlan 2k-ért, asszem ennyi.
-
D@ni88
addikt
Valaki AMD-s gurunak nem kell egy hypertx2 3kért?:
-
faragojof
őstag
Mindenkit ledermesztett a melegvizes fürdő gondolata....
-
mephi666
nagyúr
válasz
GrandeP #39651 üzenetére
"Bíró a tárgyaláson a nőgyógyászhoz:
- Doktor úr, fel tud valamit hozni mentségként, amiért különös kegyetlenséggel meggyilkolt egy prostituáltat?
- Tisztelt Bíró Úr! Aznap reggel hétre mentem a kórházba dolgozni. Levezettem 3 szülést, felraktam 3 pesszáriumot, 4 spirált, volt még 2 abortuszom és 12 általános nőgyógyászati vizsgálatom. Este 11-kor hullafáradtan megyek haza az utcán, mikor odalép hozzám ez a k*rva:
"Té szépfiú, egy ezresért megmutassam a p*nám?"" -
-
GrandeP
addikt
válasz
Chaser #39644 üzenetére
Akkor úgy mondom, h leszerződtünk, egy bizonyos munkár, azt X napig kaptuk, utána egy tök más díjazású, "nehézségű" munkát adtak..
Gyakorlatban... x napig 6-14 ig dolgoztam, csak vezettem, fel/le pakolást megcsinálták helyettem...4-500 km-eket....
Utána a többi napra pepsit kaptam, napi 20-30 címmel, molnár kocsi nélkül, max 250 km vezettem... 6-20-ig dolgoztam...
Mivel km díjat kaptam én is és a főnök is, így mind2 nek szar volt, pláne ha nem vittem ki egy címet, 500 ft levonás... meg mivel nagy autó volt nem mehettem be mindenhova, kerülést nem számolták el...
Erre még rájött az is h százezrekkel mászkáltam, indián lakta településeken, fatestápoló ott volt a hátamon, mint a hegylakónak.ui: Napi 9 órát vezethetsz max, tehát attól is kellett f*sni h nehogy megállítsanak, mert az egyből 50k....
-
GrandeP
addikt
válasz
Chaser #39642 üzenetére
Nem tudott megegyezni az alvállalkozó (főnököm) meg aki adta munkát....
A szar szemét munkát adta, a jó helyet, meg azt se fizette ki rendesen....Mivel a főnököm nem tudott más munkát találni, annak nem sok értelmét láttam, h van ugyan állásom, de nem dolgozok, és pénzt se kapok érte, a céges nagy autó meg itt rohadt "ingyen" az udvaron...
Így, mivel nekem is minusz, a főnöknek is minusz, hazavitte Jászberénybe az autót és elköszöntünk egymástól...
Úgy hogy most háztartásbeli vagyok (újra)...
De durva h még olyan munka sincs amit soha nem vállalnál el!
Itt válság baski...
-
GrandeP
addikt
Ez de paraszt... te felhívnád ha szükséged lenne rá..... [link] Ilyen képet!
-
GrandeP
addikt
-
kalapos
tag
válasz
ekrisztian #39637 üzenetére
Kivan az ember kilógó nyúlványa ezekkel a lapokkal...
-
GrandeP
addikt
válasz
ekrisztian #39635 üzenetére
Nekem volt h már felraktam a falra a garászban dísznek.... de azok az idők már elmúltak.
Sztem olvaszd ki belőle az aranyat, mind a 0,0000008 mg-ot, majd dobd ki...
Gyakorlatilag, ha cirmos törlés meg volt, jó táppal nézted, házból kivéve indítóztad fémmel, proci csere, ram csere eszközölve, akkor elméletileg az az alaplap halott, gyakorlatilag meg biztos...
Egyébként mit csinál mikor indulna?! Se kép, se hang?
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Kaptam Curtis2 kollégától egy asus A7n8X delux lapot.Ha nem indúl, ti mit szoktatok bacni vele?
elemcsere cmos clear megvolt, táp másik gépben megy.hiába zárom össze a power pin-t nem indúl.Eldobós? -
GrandeP
addikt
Internet "pontba", magyarán netcaféba, keresnek hétvégi, egésznapo munkaerőt...
HA jól emlékszek 300 ft-os órabérben....
-
Steve1979
aktív tag
az összes msi lap kapja be az összes fa@@omat !!
mára kész vagyok
-
GrandeP
addikt
Itt akart valakinek barátnője pultos állást vagy másik topicban?
Belvárosi sörözőbe, szakképesítéssel rendelkező, önálló munkavégzésre alkalmas, megbízható pultost, felszolgálót keresünk. Egyszemélyes üzletbe, váltott műszakba. Fényképes önéletrajzzal várjuk jelentkezését. Tel.: 30/493-8201
-
aXXon
őstag
Kellene SOS egy vékony pöcsű nokia töltő!!!
-
faragojof
őstag
válasz
george11 #39608 üzenetére
Neked tesz jót! Keresi a kedved! Te meg még alkudsz??!
Mivé lesz a világ?!
Itt szeretnék lenni!Ne csak a sört nézzétek!
-
gabe_
őstag
Maónika showban:
"Akkó te mennyé északnak, ... mink meg megyünk keletnek"Sírvaröhögős volt...
-
daninet
veterán
Aktív témák
- Automata kávégépek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Milyen légkondit a lakásba?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Ukrajnai háború
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hálózati / IP kamera
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Intel i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Windows 10 pro Retail aktiváló kulcs!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest