- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
balu_gsm
csendes tag
Kipróbáltam haverom HAMA kazetta adpterét!
Tök jól megy vele!Minden hangszóró szól szépen sztereoban!
Csak a fej más egy kicsit!
Az enyémen 2 kis csík van az ővén meg 1!
Lényeg, hogy a HAMA az tök jó! A SAL-os meg nem!
Megoldódott a probléma! Megnézzük az ő rádiójával az én kazimat, és ha az is ok, akkor cserélünk, ha nem akkor meg veszek egy HAMA-t!!!
Köszi segítő tippeket!
Üdv
Balu -
balu_gsm
csendes tag
Igen sima audio kazival megy! Jól!
Az autórádióm hát izé.... Toyota van ráirva, de hogy konkrétan ki csainálta azt nem tudom!
Egy jo barátom hétvégén kölcsön adja a HAMA kazetta adapterét és kipróbálom azzal is!!! Majd megírom az eredményt!
Ez az adapater (WCD1) is jól megy tesóm kocsijában! De ne má ő használja! Nem neki vettem -
balu_gsm
csendes tag
Köszi a felvilágosítást!
Tehát megszívtam! -
balu_gsm
csendes tag
Sziasztok!
Van egy iRiver iMP-450-em (mp3-as discman), és azt kötöttem össze a kazettás autórádióval.
Az adapter kazi elvileg tudja az oda-vissza játszós magnókat is kezelni.
Ez amúgy egy SAL-os WCD1 tipusú kaziadapter!
Erről a rádióról annyit kell tudni, hogy 4 hangszórós, oda-vissza játszós, és digitális vezérlésű!
Lényeg az, hogy ha a kazit lejátszom az egyik irányba, akkor szól a bal első, meg a bal hátsó. Ha a másik irányba játszom, akkor pedig a jobb első és a jobb hátsó hangszóró szól!
Tökéletesen működik kéthangszórós oda-vissza játszós autórádióval. Csak ott az egyik irányba sztereo a masikban mono.
Az lenne, a kérésem, ha valaki találkozott már ilyen esettel, és tudja a megoldást (esetleg a kazetta lehet a hibás), kérem, hogy legyen oly kedves és írja meg!
Segítségeteket előre is köszönöm.
Balu
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tablet+laptop egyben (i5 7.gn, 250GB SSD, 16 GB, FHD)! AkciÓÓ
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- ÚJ Bontatlan Apple Watch Ultra 2 TiTanium 49mm !! aktiválástól 1ÉV Nemzetközi APPLE GaranciáVAL
- XPS 15 9520 15.6" 4K+ IPS érintő i7-12700H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Plus / 128 GB / 100% Akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest