-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eyesis
őstag
Sziasztok, szeretnek egy silent green upgradet a GC-omon. Van esetleg mas is aki csatlakozna, hogy moderaljuk a postakoltseget?
-
Eyesis
őstag
válasz
zolnagy
üzenetére
Igen, tényleg a 3 járatúra gondoltam
így már meg is találtam a megfelelő videot: https://www.youtube.com/watch?v=0ipvBdWaVzQ
Hát nem tűnik nagyon könnyűnek :/
Igen, ha a gőz nyitva van, akkor ott jön a víz. A gép tavaly lett felújítva egy rézcsöves kazánnal, szóval az talán rendben van.
A gép 2014-es még nem az a Philips-es műanygos kiadás.
BWT szűrt vízzel használom, amit 4 hónapja cseréltem. -
Eyesis
őstag
Sziasztok, tegnap eldugult a háromállású a Gaggia Classic-omban, azóta összesen szerintem vagy 5 órát próbáltam vakszűrővel kitisztítani, Tersonettel, sima vízzel, citromsavas vízzel. Kapcsolgattam, megnyitottam a gőzcsapot. Néha köpött vizet, de mindig elmúlt, és vakszűrő nélkül egy csepp sem jön le. Kiszedtem a vízterítőt is. Most jön az a pillanat, hogy valahogy ki kéne szednem a háromállásút? Ezt egy full amatőr meg tudja csinálni, vagy inkább keressek fel valami szervízt? Van esetleg más ötletetek?
-
Eyesis
őstag
válasz
RetepNyaraB
üzenetére
A bojler nem réz ugyan, de van körülötte egy réz spirál hála Fragolának
Ezzel meg is válaszoltam mennyire vagyok barkácsolós 
-
Eyesis
őstag
Sziatok, nekem már eléggé tuningolt a Gaggia Classic-om (PID, nyomásmérő, rézcső, potmeter stb.) most jutott el hozzám a Gaggiuino híre. Érdemes ezzel bajlódni?
-
Eyesis
őstag
Sziasztok, hol a francba lehet ténylegesen kapni egy kisebb méretű french press-t? Egyszerűen sehol nem találok, dehol nincs raktáron.
-
Eyesis
őstag
Egy 2014-es Gaggia Classic-ba vajon beszerelhető a 10mm-es cső is: https://expolygon.hu/index.php/webshop/gaggia-classic/1549057-ra-silvia-gozcso-2008-utani
vagy csak a 6mm-es?https://expolygon.hu/webshop/rancilio-promac/f10049046-gozcso-komp-r-silvia
A 10mm-es csőnél mi az a gömb a végén? Elvileg ott kéne csatlakoztatn ia gépbe. -
Eyesis
őstag
Sziasztok, van akinek Gaggia Classic-al sikerül tejet habosítani?
Nekem műanyag kupak volt a habosítón, de eltört, most nincs ott semmi, ez nem tudom mennyit számít.
https://youtu.be/qz7PPnPSFd0?t=1691 olyan egyszerűnek tűnik, de még a közelébe se jutottam ennek a szivecskének.
Illetve ebbe na videóban látni ilyen kicsi kefe szerű cuccot, ilyesmilye van valakinek? Hol lehet ilyet beszerezni? Én hústűvel szoktam kevergetni az örleményt. -
Eyesis
őstag
Sziasztok, nagy a bajom, az esti kávé nélkül még kibírjuk, de a reggeliek nagyon fognak hianyozni. Gaggia Classicom van, PID-elt, és nagyon úgy tűnik, hogy a vízpumpa megadta magát. Tudnátok nekem valami jó szerelőt ajánlani?
(Épp ezerrel ment a vízkőtelwnítés, egyszee csak nyekk, és már csak nyekken egyet de víz csak épp csepeg.)
Köszi -
Eyesis
őstag
Sziasztok, Gaggia kávégép szervizelésére tudnátok ajánlani valakit Budapesten? (Talán a vízpumpa romlott el) Köszi, Gyula
-
Eyesis
őstag
Sziasztok,
Szerencsére el tudtam kerülni a műtétet, háta Simi ötletének

A pumpát beindítva és a gőzcsapon kinyitva sikerült a kazánba juttatni a vízkőoldós oldatot. Aztán a temérdek csapolás és vakszűrős csapolás meghozta az eredményét. (Kb 2 óra játék volt, lehet a rutinosabbaknak a műtét hamarabb meg lett volna
)Elég sok vízkő kijött, gondolom ez az a videó végén:
https://www.youtube.com/watch?v=AuFCW0zy0nEKöszi mindenkinek a segítséget, végre van kávéééé

-
Eyesis
őstag
Sziasztok,
Segítséget kérnék..
Egy Gaggia Classicom van, és egyik főzés után, amikor kevés zsíroldóval vakszűrőztem, nem jött olyan jól a víz belőle... gondoltam akkor gyors kitakarítom, na most már kb csak immel ámmal csepeg belőle.
Igen, egyből bevillant, hogy nem villant be, mikor vízkőtelenítettem utoljára, szerintem lehet több is mint fél éve..
Mit tudok ilyenkor csinálni?Köszi
-
Eyesis
őstag
Hello,
Mi a véleményetek a Mara PL62S-ről? Ismeri valaki?
Egyik barátom szeretne főzőt venni, de nagyon kevés helye van.
Van egyáltalán olyan gép, ami gyárilag engedi, hogy a hőmérsékletet beállítsad rajta?Köszi,
Gyula -
Eyesis
őstag
válasz
kozsy18
üzenetére
Köszi, most is kapszulásuk van, Tassimo, gondoltuk akarnának kicsit haladni, első körben arra gondoltunk, hogy őrölt kávéból próbálkozhatnának, aztán ki tudja hogyan tovább..
Ugye a gyermekek sem 2 évnyi egy helyben fekvés után kezdenek futni, hanem először kúsznak, másznak, lépnek, járnak, aztán futnak... -
Eyesis
őstag
Sziasztok,
Kevésbé kávé őrülteknek ajándékba milyen karos gépet ajánlotok 30ezer környékén?
KRUPS XP 3440 Calvi manual kávéfőző
Briel ES14 Espresso Kávéfőzőgép
Ezeket néztem talán...Köszi
-
Eyesis
őstag
válasz
simi.esp.28
üzenetére
ment a pü
-
Eyesis
őstag
-
-
Eyesis
őstag
Sziasztok,
Nemrég lett cserélve a tömítő gyűrű, és megint elkezdett kimászni a kávés zacc felülről... Mi lehet még a baj? Kb 2-3 hetet bírt az új gumi gyűrűvel kifakadás nélkül...
Van egy ilyen műanyag tisztítókefém, azzal szoktam körbe takarítani 3-5 naponta, összekarcolhatta vajon? -
Eyesis
őstag
válasz
simi.esp.28
üzenetére
Na kedvem támadt valahogy megkóstolni valahol, egy profik által készített Spicy Italy-t
Remélem nem lesz fényévekkel jobb, mint nekem itthon, mert akkor valamit nagyon nem jól csinálok
Nekem sajnos nem ennyire leopardos a minta :/
-
Eyesis
őstag
Ahha ilyennel próbálkoztam, de eddig nem mertem vegyszerrel ott fenn dolgozni. Akkor kipróbálom ezt a hideg zsíroldót.
A szűrőtartó alatt a kart érted, ugye? Akkor ez már ilyen marad? Gond ez egyáltalán, vagy csak csúnya?

Amúgy most is kis lángon forrás közeli állapotban tartottam a vegyszeres vizet 20 percig.
-
Eyesis
őstag
Sziasztok,
Me próbáltam nagy takarítást tartani a gép körül.
https://www.youtube.com/watch?v=pjgSESlgVUM- A felső szűrőtartó tartóját, hogy tudom takarítani? A peremén rettenet dzsuvás.
- Ráadásul hiába áztattam 20 percig a forró vízes Tersonet-ben nem jön le minden elszineződés a karról sem és a szűrőtartóról sem
Mit rontok el?- Arra is rákérdeznék, hogy miért olyan egyenletlen, ahogy a víz jön ki a szűrőn át.
- Havonta max 2 havonta szoktam vízkőteleníteni is, de még semmit nem láttam a folyadékban, se por se semmi. Kéne látni valami hatását a citromsavas víznek?
-
Eyesis
őstag
válasz
hifis50
üzenetére
Ehhez még kicsit menni kell, de megéri szerintem

Mantra Coffee
Veres Pálné utca 33.
És nyitva van
H-P: 7:30 – 19:00
Szo: 9:00 – 19:00
V: 9:00 – 17:00Ez közelebb lenne, de sajnos nincs nyitva hétvégén csa kszombaton 13-ig:
Extraction cafe
Bakáts tér 8/a, Budapest, 1092
H-P: 7:30 – 17:30
Szo: 9:00 – 13:00 -
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
Sziasztok,
A tömítőgyűrű helyét, és a vízterítő helyét mivel, hogyan lehet takarítani? A rakos részeken eléggé le van rakódva már feketeség.
-
Eyesis
őstag
válasz
ronin s8
üzenetére
Felül a tömítésnél jön ki, de a gyári szűrővel nem.
https://www.youtube.com/watch?v=vZ7IOLvfAFc 30. másodpernél látszik ahogy egy csepp épp csöppen...
A gép nincs 2 éves, tényleg tömítést kéne cserélni benne? Napi 1-3 kávét csináok csak vele.
Hol lehet Gaggia Classicba tömítést venni? Vagy ez nem könnyen otthon megvalósítható művelet? -
Eyesis
őstag
Sziasztok,
Gaggia Classic és Reneka szűrő tulajdonosok, kérdeznék Tőletek.
Kb egy éve ilyen kombinációban főzök kávét nagy boldogsággal, de kb 2 hete azt csinálja, hogy felül kibuggyan kávézaccos víz. A gyári szűrővel ezt nem csinálja ugyanolyan finomságú őrleménnyel.
Azóta már durvábbra is vettem, akkor is csinálja. Mi lehet a gond?
Rendszeresen vízkőtelenítem, takarítom, szoktam a tömítést is kefével takarítani.
Teljesen tanácstalan vagyok.T-Bali2: http://kavegepbolt.hu/spd/1086509/Felso-szurotarto nekem ilyenem van, és tök jó bele.
-
Eyesis
őstag
válasz
simi.esp.28
üzenetére
Élek én, csak épp már kevesebb a szabadidőm
kislányom viszont már 1 éves
Köszi a tippet, ezt beszerzem 
-
Eyesis
őstag
Sziasztok,
Gaggia Classichoz tudtok nekem jó vízterítőt? A gyári nagyon rá akarna gyógyulni a kávéfőzőre, egy ipari változat meg tök jó lenne, csak épp pont ott van egy lyuk, ahol ereszti a gép a vizet... -
Eyesis
őstag
Nem tudjátok, hogy lehet esetleg venni valahol Transparent PortaFilter-t?
-
Eyesis
őstag
Extraction - obsessed with coffee-ban ittam egy PallYotz féle Ethiop Sidamo-t
Persze, hogy savas, gyümölcsös volt, ami nekem nagyon bejött, de kollégáim szívébe nem lopta be magát 
-
Eyesis
őstag
Sziasztok,
Egyik barátom szeretne egy kávéfőzőt, mondjuk egy régi, nem 2015-os gaggia classicot. Tudtok valakit aki ilyet akarna eladni? Akár újonnan is?
Köszi
-
Eyesis
őstag
válasz
soldier2
üzenetére
Szép lett
Nekem van olyan amikor 16gramm is simán fér a renekába. Simán be tudom tenni a kart, de lehet ez már túl tömés, nem tudom 
Mi most lutriztunk, és mint kiderült egy spraos kávét vettem Regio néven, de meglepően finom kávét tudok belőle csinálni
Mi nehéz eset vagyunk, mert én a világosabb, bécsi pörkölésű, gyümölcsösebb ízű kávékat szeretem, feleségem meg az olasz pörkölésű, csokisabb vonalat kedveli, és ez most valamiféle arany középút féleség 
-
Eyesis
őstag
válasz
soldier2
üzenetére
Köszönöm a tippeket. Igaziból nekem az a bajom, hogy azt tanultam, mindegy a gramm, az számít, hogy tele legyen, és szépen el tudjam egyengetni az őrleményt, hogy tamperolás után ne csatornásodjon. Ezt meg is tudnám csinálni, csak épp ilyenkor nem tudom berakni a kart a helyére, és ha kicsit erőltetem, akkor már az egyenletes tamperelésnek is annyi. Ha meg kevesebb kávét engedek bele, akkor nem tudom szépen elsimítani, és azért fog csatornásodni.
Gaggia Classicom van.Ezt a "másik kartömités"-es vonalat megnézem mennyire járható út.
-
Eyesis
őstag
Srácok.. Elvileg ez a Reneka szűrő 16 grammos, és valóban ha több van benne kicsit nehezen tudom csak a kart betenni a helyére. Ám ha 16 grammot teszek bele, akkor nem tudom szép egyenletesen teríteni a kávét a szűrőben.
Milyen megoldást javasoltok? -
Eyesis
őstag
mostanában olyan jelenségre lettem figyelmes, hogy kb. 3-4 másodperc gondolkodás után vékonyan folyni kezd, majd pár másodperc után csöpögni, majd újra folyni. Ez mitől lehet?
-
Eyesis
őstag
válasz
ronin s8
üzenetére
Persze, hogy melegítettem a gépet előtte.
A PID-en kívül a vízterítő fölötti cuccot is kicseréltem, és annak van egy olyan hibája, hogy pont ott van egy kis luk, ahol jön a víz, de még ezzel együtt is jobbnak éreztem, mint az eredetit.
A gép 10 bárra be van állítva, és 5-6 naponta vakszűrős tisztítom, és PID beszereléskor vízkőtelenítve is volt (ami valamikor január 26-a környékén történt)
A szűrő egy sima mezei, de nem a gyári nyomásfokozós fajta.
Darálást már a joghurtos dobozzal együtt végzem, majd a darálmányt elkevergetem.
Ez után tényleg figyelve, hogy nem nyomom le sehol, szépen elterítek 18.5 gramm kávét (azért nem 18, mert akkor nem tudom szépen elteríteni, és csatornásodik)
Ha ennél finomabbra darálom, akkor már olajos marad a szűrő, ami mindenképp rossz szerintem. Ez még csak kicsit habos, ez talán nem olyan nagy baj.
Először 101 fokkal kezdtem, most levittem 91-re. Az a 95-ös ötlet egy próbát megér, de az íze a mostanihoz képest ha romlik, akkor biztos visszaveszem.
Na de hamarosan kiderül mit tud 95 fokon úgy, hogy minden más a régi.
Reméljük a legjobbakat.
Amúgy van itt a fórumban olyan, aki az "újhullámos" kávékat PID-es Gaggia Classic-al készíti? -
Eyesis
őstag
válasz
lagoon79
üzenetére
Most sokkal jobb lett az íze a kávénak, de szépségre még mindig nem az igazi, pedig már kis hab is megmarad a szűrőben. Most finomabban is őröltem, és le is mentem 91 fokra.
https://www.youtube.com/watch?v=W0agJ-0XzacHát lehet próbálkozom még egyet pár óra múlva

-
Eyesis
őstag
válasz
soldier2
üzenetére
Ez az etióp nagyon ott van

És még mindig van fejlődési lehetőség a lefolyásomban
https://www.youtube.com/watch?v=BOQNVlQiaM0
De a Spicy Italy nekem még ennél is jobban bejött
-
Eyesis
őstag
válasz
paljoc
üzenetére
Hát szerintem nem sikerült eltalálnom a megfelelő hőfokot, se ma finomságot... időre egész jók voltak, de ízre nagyon nem. Míg a Spicy Italy kevésbé papírforma lefolyás esetén is finom tudott lenni

Ezzel az Etioppal is elsőre sokkal ízletesebb eredményt sikerült elérnem, mint a Guatemalaval.. Szóval az is lehet, hogy az íze nem fekszik
-
Eyesis
őstag
Pall & Yotz - Spicy Italy nagyon bejött nekünk! Az biztos, hogy ebből még fogunk kérni, mivel sajnos ez az egyik utolsó főzet volt

Kész felüdülés volt a Gualemala Chacana után, amivel sajnos nem bírtam megbirkózni.
Hamarosan neki ugrom az Etiop Yirgacheffe Aramon-nak is, remélem nem fog ki rajtam
-
Eyesis
őstag
Na nekem is most ez volt a bajom. Én imádom a gyümölcsös (savanyú) kávét, de ahogy nálam fő le, az már túl savanyú. Nem olyan, mint mondjuk a Mantrában.
Próbáltam emelni a hőfokon, de ott nagyon nehezen értem el, hogy le is tudjon folyni
Van aki pid-es Gaggia Classic-al főz ilyet? -
Eyesis
őstag
Srácok, ez a reneka szűrő jó a gaggia classic-hoz? NEm találok róla olyan infót, hogy 58mm -e vagy sem..
-
Eyesis
őstag
válasz
adriankoooo
üzenetére
Én is kedvet katam egy naked-hez
Ez sem lett tökéletes, de finom volt! 
https://www.youtube.com/watch?v=uVFeyTA1HlI -
Eyesis
őstag
válasz
adriankoooo
üzenetére
ügyes
annyira imádom nézni, ahogy jön a kávé 
-
Eyesis
őstag
Köszi mindenkinek!

Hát egyelőre még élvezem a gondoskodó apuka szerepet
Nem tudom, hogy mi miatt pontosan, de szerintem sokat javult a lefolyásom.
Ugye PID miatt is lehet, a 10 bár miatt is lehet, és talán a karon a lefolyó miatt is. -
Eyesis
őstag
Sziasztok,
Megszületett a kislányom, Lilien!

Vele szinte egyszerre, a PID is ránőtt a Gaggia Classic-omra
Simi nagyszerű munkát végzett! Belőtte a nyomást 10 bárra, kitakarított a vízkövet a kazánból, és belőtte a PID-et. Igényes, szép munka.

Remélem hamarosan extrém javuláson mennek keresztül a lefolyásaim

-
Eyesis
őstag
úgy néz ki reggel már ócska gépi kávét kell innom

ma éjjel szülünk, ha minden igaz
-
Eyesis
őstag
vízkőtelenítéssel kapcsolatosan kérdeznék.
Vettem citromsavat, kimértem 1 liter szűrt vizet a tartályba, 1 pópos evőkanál citromsavat elkevertem benne, majd visszatettem a tartályt. Amint kivillant a piros led addig folyattam, amíg el nem aludt. Majd ismételgettem néhányszor, és 20 percig úgy hagytam. Utána megint folyatgattam amíg még a cső a citromsavas vízbe lógott. Utána kiszedte ma tartályt és elöblögettem, majd tiszta szűrt vizet öntöttem bele és megint sokat folyatgattam.
Ez lenne az a vízkőtelenítés, amit két havonta el kell végezni? Nem igazán láttam semmi szennyeződést a vízben, ez így normáls?
(Gaggia Classic) -
Eyesis
őstag
válasz
fragola.6035
üzenetére
Szerintem véleményt simán lehet bármiről.
Én szívesen olvasom pl. a különböző kávékról a benyomásokat. -
Eyesis
őstag
kínos... graef cm800...
ha 5-ösön darálom akkor túl durva,
ha 4-esen akkor túl finom...
(mindkettő állítás után kicsit daráltam persze, hogy már az új érték hasson) -
-
Eyesis
őstag
válasz
bbuffy
üzenetére
Hát ettől még meg fogom inni, mert ahhoz drága volt, hogy kidobjam.
Amúgy annyira nem rossz az íze, krémes, bársonyos, gyümölcsös. Cukor nélkül tudom inni, szóval rossz nem lehet
Kipróbáltam ma naked karral. Ugye így más finomságúra kell darálni, és elsőre nem lett tökéletes, de annyira nem is lett rossz:
https://www.youtube.com/watch?v=SQN9Z2qllsI
Amúgy a naked kávét hány grammosra szoktátok folyatni? Ez most 18,8 gramm kávéból 35 gramm folyadék lett kb 35 másodperc alatt.. -
Eyesis
őstag
fillér
aztán már a forintból is 5 a legkisebb 
Szóval a videón van egy kis effect, attól kicsit fehéresebb minden.
Ez ellen amúgy mit lehet tenni?
Ugye ez most PID nélkül egy so so random hőmérsékletű vízzel készülékre jellemző nyomáson indult meg, általam beállított finomságúra darált, wdt-zet, és tamperelt szűrőn át.
Ha finomabbra állítóm, akkor olajos marad a szűr és talán még meg is ég, vagy benn ragad a víz a szűrőben, a tamperelésen nem érdemes játszani, azt igyekszem minden alkalommal ugyanúgy megtenni.
Úgy tanultam a Mantra-ban, hogy a kávé mennyiségétől függetlenül fontosabb, hogy szépen el lehessen nyomás nélkül egyengetni a kávét a szűrőben, szóval ez is állandó.
Egyedül a hőmérsékletre tudok gondolni most... -
Eyesis
őstag
Azt én is észrevettem, hogy nekem mindig kicsit rángatózik a lefolyás, de a sebességével szerintem nincs baj.
A szőkülés meg nem baj, nem? Mármint én úgy tudom, hogy akkor kell akár idő előtt is lekapcsolni a lefolyást, ha már fehér hab megjelenni látszik.
Reméltem, hogy nem bántani akartál, és nem kezeltem úgy
Csak tudod még mindig bennem van a fejlődni akarás, és próbáltam értelmezni az észrevételed
-
Eyesis
őstag
"Ha mindez megfelelően megtörtént, akkor a nagynyomású víz körülbelül 20–30 másodpercig kerül érintkezésbe a kávéval, és ezalatt az idő alatt 25–35 ml mennyiségű eszpresszókávé folyik a csészébe"
http://www.eszpresszo.com/eszpresszoAmúgy meg az íz számít a legeslegjobban, a többi csak segédeszköz, és sosem kell matamatikailag pont egyformának lennie minden lefolyásnak.
A gyors semmiképp sem igaz, inkább lassú, mert a gondolkodással együtt kb 36mp volt.
A szőkülés sem feltétlen jelent rosszat, ez nyilván függ a kávétól is.
Ha megnézed fehér hab nem keletkezett, ami a szőkülés mint rossz tulajdonságnak leginkább megfelelne.
A szűrőn nem volt olaj, és a zaccon nem láttam durva csatornásodást sem égést sem.Még nincs PID a géphez, szóval még lehet hova fejlesztenem a lefolyást, de ez most kifejezetten egy vállalhatóbb fajta volt.
-
Eyesis
őstag
Ez a Lidl-s Deluxe Kenya is finom, gyümölcsös, bársonyos lett. A lefolyás matematikailag nem tökéletes, de az íze szerintem kiváló lett és olajos sem maradt a szűrő, fehér keserű habot sem tapasztaltam. Kb 4mp gondolkodás után kb 32mp lefolyás.
Egész finom ez a Kenya, de az etiópiai szerintem finomabb.Coffee Kenya: http://youtu.be/Uof-O3BmSqE
-
Eyesis
őstag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére

-
Eyesis
őstag
válasz
simi.esp.28
üzenetére
Nekem is 6 lyuk van, de kisebbek mint a 4 lyukas gaggia classic-osnál.
http://prohardver.hu/tema/kave_topic/hsz_20814-20814.html
Nem tudom, hogy ez mennyire baj, vagy jó. -
Eyesis
őstag
válasz
-HajTömeg-
üzenetére
köszi, felkerestem

-
Eyesis
őstag
Gaggia Classic-hoz ez a PID jó választás lenne?
Tudtok olyat aki tud PID-elni, vagy PID-elésben segíteni nekem?
-
Eyesis
őstag
-
Eyesis
őstag
válasz
mester6
üzenetére
Akkor ez mennyire fog

https://www.youtube.com/watch?v=EJz1IsWpFC4
Ezt igaziból 3 lefolyásból vágtam össze
Boldog Új Évet! -
Eyesis
őstag
Kipróbáltam egy Deluxe kávét, a Sidamo-t. Nyilván nem lett tökéletes a főzés, és még PID-em sincs

Eleinte nem is volt semmi különös a kávéban, de ma már sikerült igazán ízletesre, gyümölcsösre készítenem.
Megvártam míg bekapcsol a fűtése a Classic-nak, és úgy indítottam el.
Szerencsére pont videós hangulatban voltam így az év utolsó napján
Azt hiszem ebből a kávéból meg megiszom még vagy 3-at éjfélig
https://www.youtube.com/watch?v=JfQerku_ymQ
BUÉK mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Xbox tulajok OFF topicja
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen routert?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Monitor hiba topik
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Milyen TV-t vegyek?
- Leiskolázná a mezőnyt az új Samsung csúcs-SoC
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
így már meg is találtam a megfelelő videot: https://www.youtube.com/watch?v=0ipvBdWaVzQ