Hirdetés
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
válasz
Eyesis
üzenetére
Na most fogyott el majdnem a lidlis etióp kávé, nagyon szuper volt szerintem. Sajnos ez is megdöglik pár nap alatt, de még döglötten is kivételesen jó cappuccinót lehet belőle készíteni, szóval szerintem megérte a pénzét. Ennél olcsóbban 100% arabica tartalmú, iható kávét nehéz találni. Talán még a kenyainál is jobb. Most jön majd az ugandai ugyanúgy a Lidl-ből. Ebből az etióp cuccból még egy kávébuzi kollégámnak is vittem, hogy kóstolja meg. Ugyanez a kollégám mondta, hogy rendeljünk a Kapuczinerből, úgyhogy ezekből rendeltem negyed kilókat:
* brazil santos
* velencei gondolások kedvence
* indonézia jáva
* etióp yirgacheffe francia pörkölésselKíváncsi leszek erre a yirgára, nagyon nagy a hype körülötte. Már a Lidl-ben is láttam yirgát Frei kiszerelésben, de én azokat a Frei kávékat bottal sem piszkálnám, mert olyan szakszerűtlenül vannak csomagolva (papírzacskó+fémszalag), hogy még a boltban tutira megdöglenek. Az még rendben, hogy kávészaküzletben úgy adják oda, de polcra kitenni úgy? Miért kell a jó kávékból madáreledelt csinálni?
-
Goose-T
veterán
válasz
Eyesis
üzenetére
Á, még van egy csomó a Tarrazuból, mert azt félkilós csomagban árulják. Pár nap kell, míg elfogy, aztán próbálom az etióp cucerájt. Nagyon kíváncsi vagyok rá, ha szerinted jobb a kenyainál.
Nem akarok két csomagot megbontani egyszerre, mert sajnos úgy rohamosan veszítik a frissességüket, akárhogy is tárolom őket. Egy időben fagyasztóban is tároltam, de az sem igazán vált be. Most sima fémdobozban tárolom.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- World of Tanks - MMO
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Apple iPhone X Space Gray Ikonikus dizájn, Face ID, OLED kijelző 64 GB Használt, megkímélt ,100%
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem akarok két csomagot megbontani egyszerre, mert sajnos úgy rohamosan veszítik a frissességüket, akárhogy is tárolom őket. Egy időben fagyasztóban is tároltam, de az sem igazán vált be. Most sima fémdobozban tárolom.