- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Monitor hiba topik
- CES 2025: az In Win nem viccel, ha tápegységről van szó
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
stereofan
tag
válasz troszti #97121 üzenetére
szemrevételezéssel és tapintással legfőképp: először is szétszeded a darálót és letisztítod a késeket (porszívó/kis kefe, fogkefe)
a késen lévő éleken körkörösen végighúzod az ujjadat (óvatosan), ha kopott akkor azt érzed és látod is, nem akad el az ujjad, és látod az éleken is, hogy "szélesebb" a felületük.
az őrlemény/végeredmény minősége is utalhat a kések állapotára.
(általában az új késeket be kell járatni, ha cserélni kell érdemesebb a gyárit választani.)[ Szerkesztve ]
minőségi kavéscsészék: https://bit.ly/2zlhnDo