Hirdetés
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Projektor topic
- Mini PC
- Milyen alaplapot vegyek?
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
sz.zs.
üzenetére
Cm800. Összefoglalóban lehet frissíteni kéne. A kosárka kivétele után ki kell tekerni az oldalán található két pici csavart. Ezután engedi tekerni magát a tartójában. Logikusan befelé, azaz összetekerve közelebb kerül a késhez, azaz finomabb lesz, kifelé, azaz széttekerve durvább.
Aztán az sem mindegy, hogy hogyan rakod vissza a kosárkát a helyére. Nekem elsőre sikerült valahogyan rosszul összerakni, és hiába volt minden a legfinomabb álláson, sóder jött púder helyett.
Aztán jól összerakva meg 40-esen is púder jött. Most kb másfél fordulattal kitekertem, így 20-ason jön a púder.Vettem friss pörkölésű kávét. Sajnos túl friss (30-án pörkölték). Még nagyon kezdő vagyok, de elsőre nem rossz: (szuper lassú lefolyása volt, enyhén étcsokis, picit kesernyés, még be kell lőni)
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Aztán jól összerakva meg 40-esen is púder jött. Most kb másfél fordulattal kitekertem, így 20-ason jön a púder.