Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
paljoc
tag
válasz
#85578752 #92361 üzenetére
Ez a két videó tök jó: kb. ennyi bajuk van forszírozott üzemben is /irodai felhasználás/, az esetenként elszakadó szilikongumi fejtömítés és az a berregő solenoid, cseréltem már mindkettőt nem egyszer. Ezen kívül azonban meglepő módon, bár a belső látványa nem ezt sugallaná, nem nagyon van baj velük. Ez a műanyag csövezés is amilyen horror gyenge megoldásnak tűnik, annyira pofon egyszerű a bontás ezzel a fogóval kihúzható zégeres figurával. Ilyen egy darab volt, aminél a kis gumi karikát ki kellett cserélni, mert megkeményedett és spriccelt mellette a víz. A thermoblockos kazánmegoldás miatt vízkövesedés nem jellemző ezekre a gépekre, amiben az kárt tesz az a solenoid, akkor brekeg-zörög így mint a videón. Az én itthoni dual bojleresem is ezt csinálja épp, csak lusta vagyok kicserélni mert attól még működik!
/az áruk azonban szerintem magas, főleg annak ismeretében hogy szétbontás után milyen "kínai bolhacirkusz" tárul az ember szeme elé, de ettől függetlenül tapasztalataim szerint, egész jól bírják a kiképzést, noha olyan kofit ez a darálós cucc pl. nem ad, mint egy jól összelőtt gaggia classic meg egy valamirevaló daráló páros/
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Politika
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Moderátort keresek a fórumhoz!
- Lexus, Toyota topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Riasztó topik
- További aktív témák...
- Razer Blade 18 QHD+ 300Hz mini-LED i9-14900HX 32GB DDR5 RTX 4090 2TB SSD (ELKELT)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen3 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest