Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Projektor topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen processzort vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
válasz
Gravity1234
üzenetére
Nekünk a klímánk wifis gyárilag. Mindenki azzal jön már vagy 4 éve, hogy juuuuj, a gonosz hekkerbácsik meghekkelik oszt majd nyáron jól befűtenek, télen meg lehűtik a lakást. Egyrészt ha sikerül neki, akkor egészségére, télen 18 fok alá, nyáron meg 30 fölé nem fogja tudni, szóval borzalom..
Ráadásul örülnék, ha a hekkereknek ez lenne a legnagyobb gondjuk, hogy az én klímámat baszkurálják. Igazából a hálózat is viszonylag védett, plusz maga a szolgáltatás is az, vagyis nemcsak a hálót de a klímavezérlés saját rendszerét is fel kell törnie. Én biztos nem szánnék erre időt. (eddig még nem csinálták)
Viszont arra jó volt annakidején, hogy jöttem haza repcsivel, és a Blanes-Barcelona reptér helyközi buszjáraton jutott eszembe hogy ha már úgyis van wifi, ránézzek, és mivel reggel 7-kor már 26 fok volt, hát bekapcsoltam 24-re. Kis repkedés után mire hazaértem kellemes hűvös volt. -
FefeeX
veterán
válasz
Gravity1234
üzenetére
És ha nem engeded ki netre, hanem csinálsz otthon VPN-t?

Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Skagen 816xswxc1 Ceramics White női karóra
- RDX Kara Heavy F6 Felnőtt Álló bokszzsák 183CM / max 150Kg, ingyenes szállítás + 1pár kesztyű
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2978
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3693
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ráadásul örülnék, ha a hekkereknek ez lenne a legnagyobb gondjuk, hogy az én klímámat baszkurálják. Igazából a hálózat is viszonylag védett, plusz maga a szolgáltatás is az, vagyis nemcsak a hálót de a klímavezérlés saját rendszerét is fel kell törnie. Én biztos nem szánnék erre időt. (eddig még nem csinálták)