Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pacuha69
csendes tag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Az előző gépemhez (QM Vetrano 2b) mértem inkább a gőz teljesítményét, illetve feltételeztem, hogy a bojler nyomás értékeket össze lehet vetni, így ameddig a Vetrano-n 124 fokon 1,2 bar körül volt ideális, addig a Veloce-n 118 fokon 0,8 baron kevésbé volt olyan virgonc a gőz szerintem. Kiválóan felgőzölte a tejet, és még azt is hozzá kell tennem, hogy a nyomást elég stabilan tudta tartani, csak nekem tűnt kicsit lassabbnak. De tapasztalat szerzés gyanánt egyszer kíváncsi lennék a Pro800-ra is.
-
soldier2
őstag
válasz
Kávé Kálmán
üzenetére
Azért nagyban függ a vakteszten résztvevők gyakorlottságától, ízlésétől is a dolog, de ahányszor előkerül ez a karos/pumpás vita, csak eszembe jut a Hofi poén, a Párizsi bárban vodkázó orosz katonákról: '.............. Hagyd, úgy sem értenék
én is tartottam attól hogyan fogom majd szabályozni a hőmérsékletet, igaz a Creminánál ez megoldott. Van egy érzésem, hogy a Boscot borogathatod
. Nem tudom láttad-e, belereszeltem egy Strietman kosarat a Creminába, igaz hisztériás kávéval nem volt még vallatva, de álomszép lefolyást produkál az Electra kosárhoz képest. Ízben nem hasonlítottam, de nekem már az is siker, ha egy csepp kávé sincs egy szűk hét után a gépen és körülötte 
U.I. sok sikert a Strietman projekthez
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Jövedelem
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Milyen egeret válasszak?
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3828
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Dell Latitude 7410 Intel I7-10810U Refurbished - Garancia - Akció!
- LG 27US550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / Forgatható / sRGB 99%
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
én is tartottam attól hogyan fogom majd szabályozni a hőmérsékletet, igaz a Creminánál ez megoldott. Van egy érzésem, hogy a Boscot borogathatod