-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz
soldier2 #36700 üzenetére
Megmondom a frankót: én már azt sem értem, hogy mitől van ilyen formája a szűrőnek azon a videón. A formája (tölcsér) alapján elképzelni nem tudom, hogy azt rendesen, egyenletesen tudja tömöríteni a tamper. Az a lefolyás szerintem 95%-ban az őrlemény miatt, 5%-ban a 'hústűzés hiánya' miatt néz ki ennyire rosszul (azon alapul a véleményem, hogy itthon ha minden pöpec, akkor a hústűzés csak marginálisan tesz egy remek lefolyást még remekebbé...)
Btw ha jól sejtem, akkor ez egy automata Catler? Még mindig nem adtam fel, hogy veszek egy 9010-est, csak ugye a piszkos anyagiak...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- DJI Air 2s Fly More Combo drón szett (FMC) 3 akkuval, ND és NDP szűrőkkel - megkímélt állapot
- DJI Mini 3 Fly More Combo RC - GARANCIÁLIS drón szett +koffer
- DJI FPV Remote Controller 2
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iKing.Hu - Nubia Z60S Pro - Cyan - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged