Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Amazon Fire TV stick/box
- ZIDOO médialejátszók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Apple asztali gépek
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
killerjohn
addikt
válasz
soldier2 #36700 üzenetére
Megmondom a frankót: én már azt sem értem, hogy mitől van ilyen formája a szűrőnek azon a videón. A formája (tölcsér) alapján elképzelni nem tudom, hogy azt rendesen, egyenletesen tudja tömöríteni a tamper. Az a lefolyás szerintem 95%-ban az őrlemény miatt, 5%-ban a 'hústűzés hiánya' miatt néz ki ennyire rosszul (azon alapul a véleményem, hogy itthon ha minden pöpec, akkor a hústűzés csak marginálisan tesz egy remek lefolyást még remekebbé...)
Btw ha jól sejtem, akkor ez egy automata Catler? Még mindig nem adtam fel, hogy veszek egy 9010-est, csak ugye a piszkos anyagiak...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- DJI Mavic 3 / Cine / Pro / Classic drón koffer (B&W International Type 4000)
- Casio GSHOCK karóra
- DJI Mini 3 Fly More Combo Plus RC drón szett - új állapot, garancia, 1x battery, 2x battery plus
- Loreal x Zuvi AirLight Pro professzionális hajszárító // Számla + Garancia //
- Darts kamerarendszer Target Omni
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z690M i7 12700KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 CM 750W
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest