Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Radukav
újonc
Beszélhetünk a vízterítésről...
Én egy hét után cseréltem a gyárit az Astoriara http://expolygon.hu/index.php/component/hikashop/product/2248-felso-szurotarto-as
illetve a felsőszűrőt iparira http://expolygon.hu/index.php/component/hikashop/product/276-fels-sz-r
.
Az egész 4 e Ft. Előtte zuhany szerűen a lyukakból jött a víz, most az egész felületen egyszerre.
Szerintem jobb lett és így legalább van egy kis szokásos réz is a vízben.
-
cekkk
veterán
Pont ezért lesz gond.
Én kapcsolatban vagyok az itthoni Fast Hungary KFTvel.
Leírom, hogy működik.
Van a külföldi cég aki előírja az adott országban lévő cégeinek, hogy X darabot értékesíteni kell és az ebből származó haszonból kell fenntartania magát valamint a szervizt.
Na most mivel az itthoni a saját eladási után tud hasznot termelni így nem fogja 3 évig megjavítani a csehektől érkező terméket, mivel ezen neki veszteség mivel a külföldi cég nem támogatja a javítást.
Mivel uniós jogszabály van rá így 1 évig javítják. De tovább nem. Azért csinálják, hogy majd legközelebb olyan kereskedőtől vásárolj aki tőlük veszi.
Több nagy cég pl fehéráru hazai importőrei (hűtők,mosógépek stb) meg sem javítja az ilyen helyekről vett gépeket pont ezért.
Az emberekkel a MALL és a Emag is elhiteti hogy ilyen olcsón is meglehet venni valamit, csak az eddig általam látott emag számlák kb semennyire nem feleltek meg a magyar törvényeknek így könnyű olyan árat csinálni ami után...
De ugyanaz van a Televíziókkal. Ha megnézed mondjuk az opten segítségével a cégeket akik a legolcsóbban adják fél-1 éves cégekkel dolgoznak. 2 év gyártói garanciát ígérnek és vagy eltűnnek vagy a Cobra szervizzel javíttatnak ami minden csak nem gyári szerviz. Attól tudnak ilyen olcsók lenni, hogy több országon keresztül meg vannak járatva a termékek.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Nyaralás topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Arc Raiders
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vicces képek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Mini Pc HP ProDesk 600 G2 G3 G4 /// 6-8. gen //// i3 / i5 /// garancia /// Budapest / MPL / Foxpost
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

.