Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ez a KOMOLY kávé topik. Kérjük, olvasd el az alábbi téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomiie6
csendes tag
válasz
Warloo93
üzenetére
Nekem van egy S01T, amit a munkahelyemen használok AeroPress + Prismo kombinációban kamu presszóhoz. Ebben 38 mm-es kések vannak, gyanítom, hogy nagyon hasonló profillal, mint az 1065, viszont az a plusz 10 mm az újabb javára nem tudom, mennyit számíthat. Az biztos, hogy a kisebbnél érezhetően sok a fine a JE-Plushoz viszonyítva, amit az AP-s kamu presszó receptemmel tudok kezelni és így nem bántó, viszont nemrég hazavittem kipróbálni a DB1-gyel, és ízben nagyon nem működött (omni roast pörkölésű kávéval). Tény, hogy van 2, esetleg 3 beállítás, ami presszó tartományba esik, de ilyen őrleménydisztribúcióval szerintem csak az alaprecepttől való elrugaszkodással lehetne finom kávéitalt összehozni.
Új hozzászólás Aktív témák

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Yurbuds Ironman fülhallgató
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4108, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest