Hirdetés
- 3D nyomtatás
- Kínában debütált Xiaomi Pad 8 és Pad 8 Pro is
- E-book olvasók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
TAKÍÍ
tag
Sziasztok!
Rendelkezem egy DeLonghi Dedica EC680-as géppel,
meg egy BOSCH TSM6A017C kávédarálóval.
A lényeg mostanában egyre jobban unom a kávékat, amiket lefőz, egyre keserűbb, savanyúbb, pedig tisztítom rendesen és már az se használ. Régen egészen finomra sikerültek a kávék, mostanában viszont már egyre kevésbé.
Kéne egy kis segítség ebben.Rájöttem arra, hogy a gyári szűrő a finomra darált kávékat nem szereti. A boltban kapható előre darált finomszemcsés kávékkal nem tud mit kezdeni. Ha jól összetömörítem át se fő. Ezért a darálóval "érzésre" kicsit durvábbra szoktam darálni és néha egész jó lett úgy a kávé.
Most viszont ezt megunva, elérkezettnek látom az időt, hogy vegyek a botomless portafiltert. Kérdés lehet itthon ilyet venni vagy inkább netről amazonról rendeljek?
Itthon ezt találtam:
[link]
A következő problémám a basket double vagy single?
Itthon a gyári 1 személyest használom, megszoktam ezt a kávémennyiséget. Kevesebb kávét nem rakhatok a double-be, jól gondolom?Ha pedig elindulok ezen az úton kéne új kávédaráló is. Sokat olvastam itt a Graef CM 702-ről. Esetleg van ennél olcsóbb még jó őrlő?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
- Clevo 1060 6GB Mxm 3.1 laptop videó kártya ingyen házhoz szálitással
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Hp Zbook 15 G5 15,6" FHD/ i7-8850H, 32GB, 512GB SSD, Quadro P2000, Magyar- Win11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest