Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hyperspace
őstag
Szuper. Brikkába én nem tennék soha sötét pörkölést, az enyém soha nem is fog látni, de az én vagyok. Ha a nagyon klasszikus ízvilágot keresed, nagyon testes mély ízjegyekkel, akkor meg lehet próbálni a sötétet. Ahhoz a brikkás habhoz szerintem jobban illik a közepes, magvas, kicsit gyümölcsös, vagy kakaós ízvilág.
-
kory24
őstag
Köszi!
És a benne lefőzött kávé minősége kb milyen lehet? :)
Van itthon mokka express és Brikka, azokkal elégedettek vagyunk. Ha azt hozza, jó.
Valamint mivel ez is Bialetti akkor valszeg ennél is úgy van, hogy a 4 személyes = kb 2 személynek való kv mennyiséggel?
A brikka és mokka expressünk 2 személyesek, de ami lejön az számunkra 1 személyre való :)
-
Kaba
veterán
Közben kipróbáltam a Mantaro szemes kávét.Ez sem jobb,mint az Omnia barista vagy a Segafredo barista.Most megrendeltem a velencei gondolást a kapucinerből.Tudnátok egy kávét ajánlani amelyik jó erős az íz most másodlagos.Eddig még egy erősre főzött török tea is élénkítőbb volt a számomra mint az előbb említett kávék.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új szintre emelnéd a géped sebességét? Ne várj tovább!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L15 Gen2 Magyar - Ryzen 7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- Billentyűzet magyarosítás magyarítás lézerrel is! 10-15ezer közötti áron! Óriási betűkészeletünk van
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest