- Végleges a HDMI 2.2-es verziója
- Plazma TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sped
aktív tag
Köszi, akkor az IMS legalább biztosan jó.
Még gondolkodom azon, hogy kipróbálok egy noname-t, lehet megér egy ezrest#7348 Goert
Én 14 g-ot tettem bele mindig, de lehet elférne benne több is... valószínűleg nem tudok maximálisan tömöríteni, mert fennakad a tamperelő az oldalán, de 15-16g sztem már sok lenne. -
Goert
tag
én is csak pár "leckével" vagyok előrébb nálad, úgyhogy csak ismételni tudom, amit olvastam, tapasztalatom nincs. a lefolyását lehet ellenőrizni, ha nincs feneke a karnak, mert rálátsz a kosár aljára. ugye az elmélet az, hogy minél egyenletesebb és folyamatos sebességgel történő átfolyást szeretnénk elérni. ja, és nem utolsó sorban látványelem, van mit levideózni és feltolni YouTube-ra/Instára. ld. a millió videót a témában.
-
Goert
tag
Szia! Nem a kar a nyomásfokozós, hanem a szűrő(kosár) angolul basket (ld, példa). Vehetsz egy nem nyomásfokozós szűrőt a gyári karhoz, és a fekete műanyag betét nélkül gond nélkül használhatod. Pl: https://www.avxcafe.hu/ims-12-14g-os-delonghi-51mm-szurokosar-338521.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest