- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen videókártyát?
- Hobby elektronika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha automatánál maradnál, akkor vegyél egy használt, felújított Jurát (baja nem szokott lenni, de ha igen akkor minden van hozzá, nem arany áron) . Ha előrelépnél kávéban, akkor egy POD-os gépet, drágább lesz etetni, de sokkal jobb a kávé is. Pl a LA PICCOLA SARA-t szokták ajánlani.
-
Automata gépekkel nem vagyok képben, viszont az irodában egy vadi új Tchibo-t volt szerencsém kipróbálni.
[link]
Ugyanez csak tejhabosító nélkül, ha jól emlékszem ez a típus az automata gépes topikban is ajánlott (volt amikor néztem).Eddig valami Krups gép volt bent, sosem sikerült jóízűen meginnom.. Nem tudom más bab volt-e a gépben, de rendesen meglepődtem, hogy majdnem a kellemes szót használtam rá..
Nem volt hosszú, vizes, nem úgy tűnt mint amin 15barral átömlött a víz. Persze egy jó robusztás cucc volt, szóval semmi fancy, de mindennel együtt meglepően jó volt. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged