Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha automatánál maradnál, akkor vegyél egy használt, felújított Jurát (baja nem szokott lenni, de ha igen akkor minden van hozzá, nem arany áron) . Ha előrelépnél kávéban, akkor egy POD-os gépet, drágább lesz etetni, de sokkal jobb a kávé is. Pl a LA PICCOLA SARA-t szokták ajánlani.
-
Automata gépekkel nem vagyok képben, viszont az irodában egy vadi új Tchibo-t volt szerencsém kipróbálni.
[link]
Ugyanez csak tejhabosító nélkül, ha jól emlékszem ez a típus az automata gépes topikban is ajánlott (volt amikor néztem).Eddig valami Krups gép volt bent, sosem sikerült jóízűen meginnom.. Nem tudom más bab volt-e a gépben, de rendesen meglepődtem, hogy majdnem a kellemes szót használtam rá..
Nem volt hosszú, vizes, nem úgy tűnt mint amin 15barral átömlött a víz. Persze egy jó robusztás cucc volt, szóval semmi fancy, de mindennel együtt meglepően jó volt. -
RetepNyaraB
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ! Elektromos vízipisztoly RGB villágítással!
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- DJI Avata 2 - Googles 3 - Fly More Combo - RC3 - ND Filter - Care Refresh
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- DJI FPV Fly More Combo drón szett extrákkal
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest