Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Antonious #7597 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=r1OUXzMCq_0&t=23s
Olyan tempóban tud őrölni hogy a kávésugár eltolja a portafiltert -
Sped
aktív tag
válasz
Antonious #7582 üzenetére
A Starbucksnak amúgy mi a stratégiája ezekkel a durván pörkölt kávékkal?
Gondolom azért csinálják ilyenre, hogy az agyonszirupozás és feltejezgetés után létrejöjjön valami harmiónia az ízek között és ihatóvá váljon. Valszeg jól csinálják ha ennyire megy a szekér (most nem a marketing hanem a szakmai részére lennék kíváncsi). Kb. amúgy kétszer ittam SB kávé, egyszer itthon egyszer USA-ba de semmi maradandó emlékeim nincs róla. -
Slownz
senior tag
válasz
Antonious #7570 üzenetére
Igen, tudom, nekem sem jött be. De ezek a drágábbak nekem nagyon bejöttek, kb. a legjobb, amit a dedicam meg is csinál meg kulturáltan. Plusz normálisan elérhető, megveheted webshoprol, kihozza a futár vagy automataba is kerheted.
Polarstar: kerheted személyes átvételre is.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Mini-ITX
- Gyúrósok ide!
- Külföldi SIM-ek itthon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 1 / 2
- Philips LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest