Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
Sziasztok!
Sage Barista Pro-val évek óta főzőcskézett espresso mellett kísérletképpen kipróbálnám a pour over és a cold brew kávékat is. Ezekhez viszont a Barista Pro őrlője nem tud elég nagyméretű szemcséket produkálni, ezért gondolkozom egy kézi daráló vásárlásán.
A Kingrinder szériával szemeztem, ahol a K6 a csúcs, ami most amazonon €90 (37016 Ft). Ez nekem a kísérletezgetéshez most egy kicsit soknak tűnik. Van még nagyon sok K-sorozatú daráló, és tudom hogy azokat már nehezebb állítani, de ha hasonló minőséget tudnak produkálni, akkor lehet hogy elmennék az olcsóbbak irányába.
A K2 csak €62.6 (25746 Ft), legolcsóbb K0 pedig csupán €43.5 (17890 Ft), ami kevesebb mint fele a nagytesó árának.
Meddig érdemes lemenni, hogy még jó minőséget kapjak? Arányosan romlik a kávéőrlemény minősége az árral?
-
AeSDé Team
őstag
válasz
Antonious #7597 üzenetére
https://www.youtube.com/watch?v=r1OUXzMCq_0&t=23s
Olyan tempóban tud őrölni hogy a kávésugár eltolja a portafiltert
Új hozzászólás Aktív témák
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 980 4GB Aio Corp Croma CM 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest