- Vezetékes FEJhallgatók
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
haten
tag
Plusz annyival egészíteném ki, hogy a legnagyobb ellenségemnek se kívánom, hogy szét kelljen szedni a 702-t, mert 6 kéz kell, hogy minden egy időben a helyén legyen tartva összeillesztéskor, annyira sz@r tervezés. Miért nem lehetett annak a kapcsolónak egy lecsavarzást készíteni, hogy legalább lépésről lépésre lehessen összerakni? Én amikor a 20-dik összeillesztésnél is valami elugrott a helyéről, már közel voltam a falhozvágáshoz, pedig alapjában nyugodt természet vagyok. Az enyém sajnos napi egy örléssel 370 napot bírt, pont lejárt a gari, amikor eltört benne valami. Egy üzemóra van bent, és ahhoz túl drága volt. A Sage820-t én még sosem püföltem, 3D nyomtatóval készíttettem egy terelőt, amit a kosárra lehet pattintani, és így tökéletes nekem.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged