Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
kchris78 #7793 üzenetére
Értem, sok jó kávét kívánok vele. Nekem egyetlen egy alternatíva lett volna ha nem botlok a flair-be, mégpedig használt, felújított tuningolt Jura nagyon sokáig gondolkodtam rajta már a könyvjelzőmbe is beraktam ami nálam súlyos eset.(160e píz lett volna akkor) Azt el tudtam volna képzelni a sok olvasásból az jött le, hogy szinte elnyűhetetlen nem lett volna annyi gondom vele az évek során mint amiket itt olvasok a karosról, karos automatákról. (tudom tudom, van akinek nagyon bejön az automata semmi ellenvetésem sincs csak nekem nem jönnek be)
Csakhogy ha ennyi ideig nem vettem soha használt cuccot mert arról is meg van a véleményem inkább most se tettem. Meg kell jegyeznem, hogy sem tejet sem cukrot se semmi merényletet nem követek el a kávé ellen tehát nekem csak azt kellett szem előtt tartanom, hogy presszó vagy közeli kávét tudjak lőni.
Új hozzászólás Aktív témák
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, ND szűrők
- Labubu - Exciting Macaron/Have a Seat bontatlan figurák
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- DJI Mini 4 pro drón - új állapotban, 2027-ig garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest