- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- OLED TV topic
- A Battlefield 6-tal tenné vonzóbbá Core CPU-it és Arc GPU-it az Intel
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Negyedszer juthatunk a peremvidékre egy új GeForce megvásárlásával
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Vezeték nélküli fejhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
goom
senior tag
Nagyon köszönöm, remek segítség lesz ez a sok gyakorlati tanács nekem!
Úgy olvastam, a kosár 51 mm-es. Találtam egy elfogadható árú tampert hozzá: ezt.
A pofozásra felkészültem (az eladó is lelkemre kötötte), a mérleg viszont egy újabb "felvonás" lesz nekem, valamikor... De lesz, azt már látom.
Kb. három éve még egy 8-9eFt-os műanyag noname csoda adta a napi betevőt (feleségem azóta is ezzel tolja), nekem lett egy DolceGusto. Aztán jött a Bialetti, hozzá nemsokára a Tchibo tejhabosító. Reggeli turbónak nem megvetendő azóta sem, de amerre járok, mindig tudatosan, előre felkészülve keresem a legjobb kávézókat. Na, ahhoz már igen nagy a különbség.
Jól tudom, hogy odáig ezzel sem (és semmivel sem) növök fel. De a lépcsőfokokat sem ötösével szedem...
Ahogy írod: az "iható" az már egy igen vonzó fogalom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Egy óra, két rendszer
- Villanyszerelés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vicces videók
- Autós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 512 GB tárhely
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest