- Vezetékes FEJhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mini-ITX
- Micro Four Thirds
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Otthoni időjárás-állomás
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Szia.
Szerintem azért a legolcsóbbat javasolta mivel egyik sem ajánlott presszó kávéra, így olcsóbban úsznád meg.
Nekem ez az olcsóbb van de csak bialetti brikkával használtam. Előre figyelmeztettek és mivel én az egész kávés fórum topikokat végig olvastam tudhattam, hogy a Graefeket alaposan pofozni kell ahhoz, hogy kijöjjön az egész? kávé. Na de ennyire?! Nem ért a szép szó én is azt vettem először kb bő 1 éve. Nem vitás, alaposan pofozni kellett amíg használtam (szakmailag rettentően zavart....) na most gondold el szeretnél presszót húzni és méred a szemes kávét mennyit is őrölj, de hiába mert a végén úgyis benn marad valamennyi kávé. Kissé szét szedegettem, hogy kiseperjem teljesen de ezt totál eluntam és egyre ritkábban szedtem szét!Most: Flair 58-hoz az itteni szakik véleményére adva egy kézi 1Z J-max van ami ég és föld különbség. Drága, de könnyű vele darálni ráadásul presszókávéhoz a legjobban ajánlott elektromos őrlő a Niche Zero - ha jól írom - amit külföldről lehet rendelni és ami 200K-n felül leledzik.
Ezeken kívül használt felújítottakat ajánlanak inkább.
Új hozzászólás Aktív témák
- Energiaital topic
- Motoros topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Dune Awakening - Máris túl az 1 millión
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óvodások homokozója
- PlayStation 4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- DJI AVATA Explorer Combo drón - 3 akku, Goggles Integra szemüveg, hátizsák
- DJI Mavic Air 2 Fly More szett Friss vásárlás, aktív DJI Care, újszerű állapot (AZ ÁR ALKUDHATÓ)
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- SEIKO NEO SPORTS CHRONOGRAPH SSB303P1
- DJI RC2 drón távirányító
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Graphite - Használt, újszerű
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest