Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- SSD kibeszélő
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sped
aktív tag
Az elveszés az tényleg nem nehéz, mióta jobban olvasgatok a témában, okosabb nem sokkal, elveszett annál inkább lettem.
Napi 3-4 kávét iszok, presszót, dupla presszót öntök fel tejjel, tehát olyan hatalmas igényeim nincsenek, én a szürcsölgetős típus vagyok, minél hosszabban tart annál jobb. Ezrt is akarom kipróbálni a filteres kávét is, lehet nekem az lesz az igazán nyerő. Gondolom abba meg pláne nem mindegy, milyen kávét vesz az ember, konkrétan ehhez tudtok ajánlani?
Gépnek ez jó lesz?
Vagy ez jobb? Mondjuk szebbnek szebb, csak nem tudom ér e 3x annyit.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Yettel topik
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged