Hirdetés
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- 8 bővítőhelyes Jonsbo "akvárium", akár kábeleket rejtő alaplapokhoz is
- 4K felbontású, 240 Hz-es OLED monitorokkal köszönti az őszt a Lenovo
- Ismét egy teljesen friss egérrel gyarapította kínálatát a Pulsar
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Legalább 20 éves lemaradásban vannak a kínai litográfiai cégek?
- Mini PC
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Megjött a Cherry legfrissebb, taktilis karakterisztikájú kapcsolója
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecsenye88
csendes tag
Elnézést, hogy közbeszólok, de nekem is ugyan ez a kombinációm van, nemrég szereztem be. Első vásárolt kávé próbálkozásom, nekem sikerült a "nagykönyv" szerint 14g őrleményből, 25 mp alatt 60g-ot kinyerni (dupla presszó), mindezt "7-es állásba", magyarul a legfinomabb állástól nézve a 7. rovátka. Ez idáig rendben is van, viszont nekem nagy problémám az a Dedica-val, hogy a 14g őrlemény éppen belefér a gyári kétszemélyes kosárba. Megvan az őrlés, disztribútort is használok, tamperelek és itt jön a probléma. A gépbe a portafiltert "betekerni" annyira nehéz, hogy konkrétan tépni kell. Az őrlemény hozzáér feltehetőleg a gép szűrőjéhez. Mit csinálok rosszul? Hiszen ez még "csak" a 14g. Nekem nem is kell több, de olvasok 18g-os recepteket is. Az már egyszerűen bele se fér. Amikor szándékosan kevesebb őrleményt használok, akkor simán "bemegy" a helyére a portafilter, de 14g már egyszerűen nagyon szenvedős, "rátépős". Valami tapasztalat?
-
balazs0726
csendes tag
-
Osynho
addikt
Az a kávé inkább sötét pörkölésű, mint világos (illetve viszonylag magas a Robusta tartalma, ezért számomra kicsit karcos az íze). Mivel ennyi idő után döglöttnek tekinthető, így az őrlő mostani beállításai irrelevánsak egy frissen pörkölt kávéhoz képest. Illetve, mivel nyomásfokozós kart használsz, eleve nincs akkora jelentősége az őrlésnek, tamperelésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós kamerák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Formula-1
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ingyenes az Epic Store-ban a Machinarium (PC)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest