Hirdetés
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Egy éven belül háromszor csinálta ki saját CPU-ját a Corsair méregdrága PC-je
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- Eleinte nem kíméli majd a pénztárcákat a Panther Lake
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Blu-ray lejátszók
- 3D nyomtatás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gaming notebook topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
pecsenye88
csendes tag
Elnézést, hogy közbeszólok, de nekem is ugyan ez a kombinációm van, nemrég szereztem be. Első vásárolt kávé próbálkozásom, nekem sikerült a "nagykönyv" szerint 14g őrleményből, 25 mp alatt 60g-ot kinyerni (dupla presszó), mindezt "7-es állásba", magyarul a legfinomabb állástól nézve a 7. rovátka. Ez idáig rendben is van, viszont nekem nagy problémám az a Dedica-val, hogy a 14g őrlemény éppen belefér a gyári kétszemélyes kosárba. Megvan az őrlés, disztribútort is használok, tamperelek és itt jön a probléma. A gépbe a portafiltert "betekerni" annyira nehéz, hogy konkrétan tépni kell. Az őrlemény hozzáér feltehetőleg a gép szűrőjéhez. Mit csinálok rosszul? Hiszen ez még "csak" a 14g. Nekem nem is kell több, de olvasok 18g-os recepteket is. Az már egyszerűen bele se fér. Amikor szándékosan kevesebb őrleményt használok, akkor simán "bemegy" a helyére a portafilter, de 14g már egyszerűen nagyon szenvedős, "rátépős". Valami tapasztalat?
-
balazs0726
csendes tag
-
Osynho
addikt
Az a kávé inkább sötét pörkölésű, mint világos (illetve viszonylag magas a Robusta tartalma, ezért számomra kicsit karcos az íze). Mivel ennyi idő után döglöttnek tekinthető, így az őrlő mostani beállításai irrelevánsak egy frissen pörkölt kávéhoz képest. Illetve, mivel nyomásfokozós kart használsz, eleve nincs akkora jelentősége az őrlésnek, tamperelésnek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Windows 10
- Autós topik
- Villanyszerelés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vírusirtó topic
- Óra topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3899, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- ÚJ Parkside 10000 mAh powerbank 3 év garanciával.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Mr.Csizmás