- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Egér probléma
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
RetepNyaraB #5654 üzenetére
A rizs a legjobb az eddigi tapasztalatok alapján. A zab a második. Szóját sosem ittam, nem is fogok. A kókusz jó, de elnyom minden más ízt. A mandula rohadt keserű. Ami még annál is ergyább az a kesudió. Hát az valami brutál sz@r. Nagyjából ennyi a felhozatal.
Nem vágom mi ez a nagy ellenérzés az egyesek szerint bikatej, mások szerint majomgeci iránt.
Az egész kb. keményítős víz, meg egy kis cukor és aroma. Nekem pl kell valami tej pótlék, mert tej nélkül csak ritkán iszom, a tejtől meg az esetek nagy részében szarul vagyok már egy évtizede. A habosításhoz szerintem elég egy kis lecitin meg olyan 1% kakaóvaj, aztán az megoldja. Majd kipróbálom ezt a baristás változatot is, ha látok valahol, de ezek a boltiak rohadt drágák. Sokkal jobban megéri gépet venni, és frisset főzni. Úgy számoltam, hogy olyan 1 év alatt behozza az árát.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- HP TPN-C125 15.6" Asztali laptop, Ezüst/Fekete színű - AKKUMULÁTOR HIBÁS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest