Hirdetés
- Olcsó vs. drága egér: melyiknél érzed meg igazán a különbséget?
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Az Inteltől – nem csak az Intelnek
- Alice Recoque-kal mutatná meg Európa hogyan kell szuperszámítógépet építeni
- Pokolian jól elrejtette egyik leghasznosabb hardverét az Intel
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz
inf3rno
üzenetére
Engem is meglep, ha igazán jó kávét kapok valahol, ezért is írtam le a múltkor, amikor egy étteremben olyan igazi sűrű, krémes presszókávét adtak, azzal az igazi kellemes mandulás ízzel. Ők costát használtak, de meg sem kérdeztem, hogy melyiket, mert automatával ezt úgysem lehet reprodukálni.
Általában a nagyon világos pörkölést az automaták citromlé-élménnyel hálálják meg, ezen tudsz csökkenteni, ha az aroma intenzitását csökkented, a hőmérsékletet pedig növeled, de igazán jó eredményt így nem fogsz elérni. A sötétebb kávékkal meg kísérletezni kell, hogy melyik jön be, amelyik még nincs szénné égetve, de mégis kijön az aromája automatával is. Első körben az Espresso feliratú kávékkal érdemes próbálkozni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Playboy 2000-2005 teljes évfolyam
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- DJI FPV Fly More Combo drón szett - CARBON
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett - 500m magasság, C1, Care Refresh, PL Filter
- Tag Heuer Carrera Chronograph Extreme Sport férfi karóra CBU2081.FT6274 (CBU2081-FT6274)
- Felújított Sony PlayStation 4 12.02 FW GoldHEN - BD-JB lemezzel és 9db előre telepített PS4 játékkal
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Mr.Csizmás