Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
hyperspace #5060 üzenetére
A Dedica van nekem is, de egyáltalán nem ilyen karral és nincs olyan kávé tömörítős micsodám se hozzá. Ezeket a tartozékokat külön lehet megvenni? Azt már észrevettem, hogyha tömörítem a kávét, attól jobb lesz az íze.
Ennek a CM702-nek mennyire bonyolult a takarítása?
A darálónál nekem kellene valami olyan magokra, amivel nem csak darálni, hanem krémesíteni is lehet, de nehéz ilyet találni konyhai használatra. A mák és dió daráláshoz viszont kell ugyanaz, mint a kávénál, hogy legyen egy max szemcse méret, különben egészben maradhatnak a szemek és darabos lehet a dió is. Nagyon úgy néz ki, hogy nekem 3 eltérő gép fog kelleni.
-
cSuwwi
senior tag
válasz
Jah, nekem összesen 6 van. 3 volt benne gyárilag és 3 külön zacskóban. Most 4 van benne, 2 eltéve.
-
válasz
Jah ezt úgy szokás, h nem borítom tele az őrlőt kv-val hanem méricskélem?
Első mozdulatra felöntöttem a tartályát - aztán meg szétszórtam mindet ahogy levettem róla
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Energiaital topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Tőzsde és gazdaság
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Yettel topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged