Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Még nem láttam ezt a típust de az a gőzcső megérne egy 20-ast ha jól működik. Mostanában nincsenek jó gőzcsövek a Philipseken, csak műanyag csőrre húzott pannarello.
Meg jó a kijelzője is, árban talán jobb egy kicsivel mint a hasonló tudású Philipsek. Ha szeretsz manuálisan tejet gőzölni. Én nagyon, de nekem bevált a rövid gőzcsöves EP3510, csak már nem nagyon kapni, jelenleg egy helyen 150e. Ez talán jó utód lehet egy tizessel többért. Minuto a bele ahogy látom, nem középmechanikás, ami hasznos tud lenni.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
- Akciókamerák
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- VGA kibeszélő offtopik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Spotify
- OTP Bank topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Direct One (műholdas és online TV)
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Szinte új, ABUS AirDrop MIPS sisak (szürke-zöld) L-XL eladó!
- DJI Mini 3 Pro Fly More Combo tökéletes hibátlan álapotban eladó
- Cyberpunk 2077 Johnny Silverhand's Samurai bőrkabát! Nagyon jó minőségű bőr!
- DJI MINI 3 PRO DRONE ELADÓ/ DJI BESZÁMÍTÁS
- DJI Mini 4 Pro Fly More Combo RC 2 távirányítóval/ Új 2 Év Garanciás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Update 12.22. 16:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 PLUS Cooler Master 750W
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Mr.Csizmás