Hirdetés
- IFA 2025: Frissíti Nitro termékeit az Acer
- IFA 2025: Bemutatkoztak az Acer legújabb, Iconia sorozatú táblagépei
- IFA 2025: Acer monitorok triumvirátusa jött a német fővárosba
- Elsőként veti be DRAM lapkák gyártásához a High-NA EUV-t az SK Hynix
- IFA 2025: Az Acer sem hagy minket 720 Hz-es monitor nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
-
RetepNyaraB
veterán
válasz
Peterhappy #2868 üzenetére
Én 18 éve járkáltam - mikor még a germánoknál éltem - Costába és nagyon kedveltem. Vagy törzsfejlődésen mentem át (bár a finom, déli jellegű presszót akkor is, meg most is szeretem), vagy a cég volt akkoriban jobb.
Off hegyek: Kétszer ittam verhetetlen és helyfüggetlen presszókat életemben; tán 2000 tavasza körül Rómában, egyszerűen nem tudtam rossz helyre betévedni, kezdve a főpályaudvar restijével, ahol a feles műanyagpohárban b@szta elém a néni, miután feltűzte a blokkot a szögre, mint nálunk a komenizmusban, 76' táján. A másik Irún, baszkföldön, kicsit régebben, mert arra volt dolgom pár hétig. Olyan krémes, sűrű gyilkokat azóta se. Baszkok nem viccelnek. Ami még nagy meglepetés volt, hogy Portugáliában minden putriban kapsz koffeinmenteset (ex-nejem szokta volt kedvelni) és jót. Ehhez képest itthon még mindig úgy kell szájhagyomány útján összevadászni az iható kávét felszolgálni képes helyeket
Új hozzászólás Aktív témák
- Tacx NEO 2T Smart, T2875 okosgörgő
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - vadonatúj, aktiválatlan
- Garmin Epix Pro (Gen2) Sapphire 51 mm DLC Titanium (5 db szíjjal)
- DJI Mavic 3 Fly More Combo RC Pro drón szett - 4/3" Hasselblad + 7x-es zoom kamera
- DJI AVATA 2 Fly More Combo drón - 3 akku, garancia, FPV RC 3, sok tartozék
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB ZALMAN N4 Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumul
- XBOX Series X + dokkoló // SZÁMLA // GARANCIA //
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest