- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen házat vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hővezető paszták
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
waxos
csendes tag
válasz
uffneked #1788 üzenetére
A prohardveres kávé topik tetején van egy összefoglaló, abban találsz segítséget géptípusra. Szerintem érdemes szétnézni az olaszpresszo.hu oldalon is, ott is találkozhatsz olyan géptipusok bemutatásával, amik között aztán érdemes keresgélni. Az előzőek közül néhány még most is felbukkan a 3 fórum valamelyikén vagy a jófogin, esetleg szétnézhetsz az ebay angol, olasz vagy német oldalain is. A legjobban akkor járnál, ha valamelyik fórumozótól tudnál átvenni egyet. A kávéológián pl hírdetnek egy régi Quick Millt, a jófogin Gaggia Evolutiont, de jó lehet kezdésnek egy Saeco Aroma (a billenőkapcsolós változat) vagy egy rézbojleres Jura Rio Vapore/A100 is, picivel többért akár Gaggia Baby. Ezek általában stabil robusztus gépek, csilivili elektronika nélkül, némelyik később tuningolható is. Esetleg megkeresheted sz. zs. fórumtársat is, ő már több gépet is látott közelről, így technikai segítséget, tanácsokat is tud adni. Meg hátha van a G Classicon kívül nála is vmi.
-
iatti
aktív tag
válasz
uffneked #1788 üzenetére
én mindjárt az elején próbáltam előhúzni a piros hetest.az első lépcsőt kihagyva/graef/ mindjárt a középmezőnyben indítottam,egy mazzer minivel.mégis csak 12kg a picike
most is az van meg már kb 2éve. vagy mondják a kézit. biztos jók,de nekem nincs kedvem reggel az ágyból kipattanva 20-30-40s tekergetni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Philips Series 7000 BHS752/00 kerámia hajvasaló - 2 év magyar bolti garival! -
- DJI Avata drón +Motion controller - hibátlan, karcmentes állapotban
- Karcos Amazfit GTS 4 okosóra dobozában
- DJI Air 2s drón szett megkímélt állapotban, kofferrel
- DJI RC RM330 drón távirányító +napellenző +nyakpánt +színes joystick
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged